Sonys efterårskollektion lækket: her er XZ1-familien

Sony byder ind med tre toptelefoner i efteråret: Xperia XZ1, XZ1 Compact samt Xperia X1.

Sonys efterårskollektion lækket: her er XZ1-familien

2016-kollektionen af Xperia X og XZ mobiler står til en overhaling, hvilket vil ske på den anden side af sommerferien, skriver netmediet gsmarena.com.

Det bliver den årlige IFA-elektronikmesse i Berlin, der i år løber fra den 1. til 6. september der vil danne kulisse til efterårets mobilnyheder fra Sony. Forrige år fik Sonys Xperia XZ-topmobil debut ved netop IFA-messen.

Øverst i det nye line-up bliver XZ-afløseren Xperia XZ1, stærkt efterfulgt af en ny kompaktmobil med topspecifikationer: Xperia XZ1 Compact.

Læs også:  Sony Xperia XZS – kameraet gør en forskel [TEST]

Xperia XZ1 bliver størst med et Full HD-display på 5,2 tommer og 3.000 mAh, mens XZ1 Compact arver det fikse 4,6” HD-display og 2.800 mAh store batteri fra forrige XZ-modeller.

Begge mobiler får den samme Snapdragon 835 octa-core processor- den samme som i dag regerer i maskinrummet på Xperia XZ Premium.

De to stærke smartphone ledsages af en mindre X1’er, som får et 5 tommers Full HD display, 2.800 mAh batteri samt en Snapdragon 660 octa-core ombord. Dermed bliver den en naturlig arvtager for forrige års Xperia X.

Kameraet i de tre smartphones er ifølge kilden opgraderet, så de får ” full pixel continous and shoot”. Oversættelsen er svær at tyde, men det indikerer at den nye kollektion muligvis får en viderudvikling af det 19 megapixel stærke kamera der i dag findes i Xperia XZ Premium og Xperia XZs.

Se også:  Sony Xperia XZ Premium – det første greb [WEB-TV]

Sagen efterfølgende

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden fortsatte fortællingen. 22/5/2017 fulgte redaktionen op med fortællingen om Overblik: Google I/O 2017, HTC U 11 topmobil – Klik her. Tjek også seneste nyt om temaet her..