Spar 29 % på Moto Z inkl. Moto Mod-højttaler fra JBL [MOBILDEAL]

Du kan spare 1090 kroner, eller hvad der svarer til 29 %, på sidste års Moto Z inklusiv en Moto Mod-højttaler fra JBL, hvis du slår til med det samme.

Spar 29 % på Moto Z inkl. Moto Mod-højttaler fra JBL [MOBILDEAL]

Der er mange penge at spare, hvis du er på udkig efter en sidste års topmodel til en skarp pris – og så endda med lidt ekstra tilbehør oveni. Lige nu kører CDON nemlig en kampagne på Motorolas topmodel fra sidste år, Moto Z, hvor du får en Moto Mod-højttaler fra JBL med i købet.

Prisskiltet lyder på blot 2690 kroner, hvilket er en besparelse på hele 29 pct. i forhold til hvis du skal købe både telefonen og højttaleren andetsteds. I forhold til CDONs egne førpriser er der hele 2300 kroner eller 40 pct. at spare, så hvis det lyder som noget for dig, skal du slå til med det samme.

Læs også: Motorola inviterer til afsløring af Moto Z2-topmodel

Den ene af de to farver er nemlig allerede udsolgt, og det er ikke til at sige, hvor mange eksemplarer af den Moto Z i farven Hvid/Fine Gold, der resterer.

Sådan benytter du dig af tilbuddet

Hvis du vil gøre brug af det gode tilbud hos CDON, skal du først og fremmest oprette dig som bruger hos webshoppen, da det er nødvendigt senere i processen.

Dernæst skal du lægge varerne ”Motorola Moto Mods Speaker JBL Concert Sort” og ”Motorola Moto Z 32 GB Hvid/Fine Gold” i indkøbskurven. Prisen på 790 kroner for JBL-højttaleren fratrækkes automatisk, og rabatten på Moto Z-telefonen bliver trukket fra prisen ved at indtaste koden xY2AUqVs under betalingen af produkterne.

Nu er prisen reduceret til 2690 kroner fra hvad der ellers ville have været 3780 kroner – og leveringen er naturligvis gratis.

Husk også at du til enhver tid kan tjekke, hvad Moto Z og alle andre smartphones koster på Mobilpriser.dk.