Spotify Codes – del din musik på et øjeblik

Nu bliver det endnu lettere at dele ens favorittrack med Spotifys nye ’Codes’-feature.

Spotify Codes – del din musik på et øjeblik

Spotify tilføjer nu endnu en interessant mulighed for deling af ens favoritnumre. Vil du dele et bestemt track mens du er på farten er de nye såkaldte ’Codes’ en ny nem mulighed der i disse dage udrulles i app’en.

Går ud ind under delingsmenuen, dukker den nye ’Spotify Codes’-option op, hvor du ved et klik derfra kan generere en QR-lignende kode der kan deles uden behov for netværkstilslutning, mail, beskeder, telefonnumre eller anden tilslutning igennem app’en.

Det eneste det derefter kræver, er at modtageren åbner søgefeltets kamera-knap og affotograferer koden. Derefter vil musiknummeret afspilles med det samme.

Se også:  Studietilbud fra Spotify: Premium til halv pris

Spotify codes
Du kan prøve at affotografere koden ovenover med Spotifys søgefunktion . Foto: TechCrunch

Nye delemuligheder

Et musiklink kan derfor også nemt deles ved at tage og dele et skærmbillede, eller ved at inkludere koden i eksempelvis en YouTube-video, printet på et album eller kort samt på samme alsidige vis som Snapchats Snapcodes.

Muligheden virker allerede fra i dag af, selvom Spotify endnu ikke har kommunikeret noget officielt om funktionen. Ifølge en forespørgsel fra Techcrunch.com vil Spotify offentliggøre funktionen senere på dagen i dag.

Læs også: Spotify og Waze forener musik og navigation i samme app