Spotify Duo: Del dit abonnement

Spotify er klar med et nyt abonnement, som giver mulighed for at dele abonnementet mellem to personer. Men der er nogle krav til Spotify Duo.

Spotify Duo: Del dit abonnement

Spotify er nu klar med Duo, som gør det muligt at være to om at dele et abonnement. Spotify har allerede et abonnement for familien, hvor hele fem kan dele et abonnement. Spotify Duo er billigere, men tillader tilgengæld kun at to deler abonnementet. 

Danmark er blevet udvalgt som forsøgsland til at prøve det nye abonnement af.

Spotify Duo har disse krav

Betingelsen for at kunne benytte Spotify Duo er, at man bor under samme tag. Det vil sige at man kan dele abonnementet med ægtefællen, kæresten eller din bofælle. Så længe i deler adresse, så er alt godt. 

Der kræves desuden at der tilknyttes to separate Spotify-konti. Det betyder også at hver person vil have eget Spotify-login med egne playlister, sidst afspillede og anbefalinger. Man kan stadig dele playlister med hinanden. Fortryder man, kan man let opsige det, uden noget indhold går tabt. Dog kommer regningen for Duo samlet.

Overblik over Spotify-abonnementer

Der er efterhånden et par muligheder, når der skal tegnes et nyt Spotify abonnement. Man kan selvfølgelig skifte i mellem abonnementerne efter behov. Vi giver her et overblik:

   Brugere  Pris per mdr.
Spotify Free  1  0,-
Spotify Premium  1  99,-
Premium Duo  2  124,-
Premium for Family  5  149,-
Premium for Students  1  49,-

Læs også: Spotify vil satse stort på podcasts