Mobildeal: OnePlus 8 er nu billigere end nogensinde

Den fremragende OnePlus 8 har nu taget et gevaldigt prisdyk. Vil du have fingre i en af de bedste OnePlus-telefoner, så kan nu være tidspunktet at slå til, for OnePlus 8 er nu billigere.

Mobildeal: OnePlus 8 er nu billigere end nogensinde

Engang i mellem støder vi på nogle gode tilbud og rabatter på de bedste mobiltelefoner, som vi gerne vil dele med jer. Det er netop sket med OnePlus 8, som netop nu er billigere end nogensinde.

OnePlus 8 landede i de danske butikker sidst april i år til en pris på vejledende 5.399 kroner. Siden da har den holdt prisen rigtig godt, men nu er den altså bleve betydeligt billigere og der er over 1.000 kroner at spare.

Med OnePlus 8 får man en af dette års absolut fedeste mobiltelefoner. OnePlus 8 byder på en stor 6,55 tommer AMOLED-skærm med 90 Hz-skærmopdatering og en opløsning i fuld HD. Indmaden er taget fra øverste hylde: Snapdragon 865, X55 5G-modem, 8 GB LPDDR4 RAM og op til 128 GB lagerplads. Batteriet er på 4300 mAh, som oplades lynhurtigt med Warp Charge 30T. På bagsiden sidder et kapabel treddobbelt kamera med en 48 megapixel hovedsensor samt ultra vidvinkel og makrokamera. Er du i tvivl om OnePlus 8 er god, så læs vores test – den skal nok overbevise dig. Dengang fik OnePlus 8 5 ud af 6 i vores test, og nu hvor den er faldet i pris, så er den et endnu bedre køb.

Se også: De 5 bedste OnePlus-telefoner (november 2020)

Her er OnePlus 8 billigst

Er du blevet fristet af en OnePlus 8, så kan vi faktisk godt forstå det. OnePlus 8 kostede tidligere 5.299 kroner, men vi har nu set den til under 4.000 kroner, helt præcis 3.997 kroner. Det er altså en skarp pris og der er sikkert begrænset på lager. Du finder den billige pris på OnePlus 8 her.

Har du ikke været hurtig nok til at udbytte tilbuddet på OnePlus 8, så kan vi anbefale et kig på nyeste OnePlus 8T. Den er 700 kroner dyrere, men også en fremragende telefon.

Se også: De billigste priser på OnePlus-telefoner

Emnet følges op

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. Allerede d. 12/11/2020 publicerede vi en opfølgning med artiklen Test af OnePlus Nord N10 5G – Den billigste med 5G – Artiklen kan du læse her. Tjek også seneste nyt om temaet her.