Adventskonkurrence: Vind en Ultimate Ears MegaBoom 3

I anden del af vores julekonkurrence kan du blive den heldige vinder af en Ultimate Ears MegaBoom 3. Deltag her.

Adventskonkurrence: Vind en Ultimate Ears MegaBoom 3

Opdatering: Vi har udtrukket en vinder. Du kan se vinderne af vores julekonkurrencer her

Som noget helt nyt afholder Mobilsiden i år en julekonkurrence. Hver advent i december får du muligheden for at vinde lækre præmier.

Op til første advent kunne man blive den heldige vinder af en Google Chromecast og to Airmates. Denne gang bliver der trukket lod om den lækre MegaBoom 3 bluetooth højtaler fra Ultimate Ears inklusiv deres Power Up. 

UE MegaBoom3 har høstet massevis af gode anmeldelser. Den imponerer med virkelig god 360 graders lyd, lang batterilevetid. Den er samtidig ikke bange for at blive taget med på farten.

Læs også: Mobilsidens store advents julekonkurrence

ultimate ears power up
Ultimate Ears Power Up gør opladningen af MegaBoom 3 til en leg. Foto: Ultimate Ears

UE MegaBoom 3 er nemlig stødsikker og vandafvisende. Skulle man tabe den i svømmepølen til poolparty, så kan den heldigvis også flyde. 

Sammen med MegaBoom 3 har Ultimate Ears smidt en Power Up oveni, som gør opladningen af højtaleren til en leg. Du kan kigge nærmere på MegaBoom 3 og Power Up her.

Vinderen udtrækkes den 10. december

Mobilsiden trækker lod blandt alle rigtige svar mandag den 10. december klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 7 dage, trækker vi en ny vinder.

Man kan få lidt hjælp til svaret her.