Afstemning: Hvilket af årets lancerede flagskibe vælger du?

Årets første halvdel er næsten gået og der kommer ikke flere mobilflagskibe inden efteråret. Hvilket flagskib synes du er det bedste? Stem i artiklen.

Afstemning: Hvilket af årets lancerede flagskibe vælger du?

Vi er allerede tæt på halvvejs gennem året og har allerede set en lang række spændende produkter lanceret, med endnu mere i vente. Nuværende teknologier er blevet fintunet: hurtigere opladning, bedre kameraer, større og bedre skærme og ikke mindst nye funklende farver. Årets store fokus ses i mobilernes skærme. De bliver ikke kun større, men producenten arbejder hårdt på at fjerne notchen, hvilket vi har set forskellige eksempler på. Derudover kaster flere sig også over skærme med hurtigere opdateringshastighed, hvilket er noget vi kommer til at se mere af i efteråret.

Det er dog tydeligt at smartphonen, som vi kender den, er modnet og efterhånden er blevet så god, at nye modeller byder på mindre og mindre nyt. Salget på verdensplan falder. Folk beholder deres mobiler i længere tid, fordi der simpelthen ikke er grund til, at skifte en allerede velfungerende mobil ud.

Vi har set nye flagskibsmobiler fra ASUS, Huawei, OnePlus, Samsung og Sony. Der er selvfølgelig langt flere, som Xiaomi Redmi K20 Pro, men kun ovenstående er sælges officielt i Danmark.

ASUS Zenfone 6, Huawei P30 Pro, OnePlus 7 ProSamsung Galaxy S10+ og Sony Xperia 1 er alle gode smartphone. Men hvilken ville du vælge? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...