Afstemning: Hvilket mærke er din mobiltelefon?

Der er mange mærker og modeller at vælge mellem. Hvilken producent står bag din nuværende mobiltelefon? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Hvilket mærke er din mobiltelefon?

Det er ikke en let opgave at skulle vælge en ny mobiltelefon, for der er mange mærker at vælge i mellem og endnu flere modeller. Der er billige og dyre mobiltelefoner og der er stor forskel på hvad de forskellige modeller er gode til. Hvilken mærke er din nuværende mobil? Du kan deltage i afstemningen nederst i denne artikel.

Med dette store udvalg, hvor der hele tiden kommer nogle modeller til og funktionerne bliver flere, så kan virke ekstremt uoverskueligt. Selv for dem med styr på mobiltelefoner og teknologi.

Læs også: Den 7. september får mobilkunder hos Yousee og Telmore 5G

5G-mobiler er det nye

Smartphoneproducenterne lokker flere gange om året med nye funktioner, hurtigere ydelse, større skærme og bedre kameraer, som skal få forbrugerne til at springe på vognen med det nyeste nye. Og i år er de første 5G-mobiler kommet til Danmark, og til næste år bliver de rigtig billige. Samtidig siger statistikken, at vi nu holder fast i vores mobiltelefoner i længere tid.

I denne uges afstemning vil vi finde ud af, hvilken producent der står bag din nuværende mobiltelefon. Måske er du dedikeret Samsung, Huawei, OnePlus eller Apple fan? Ellers måske nyder du at prøve noget nyt hver gang du skifter mobil og vælger et lidt mere ukendt mærke? Deltag i afstemningen herunder og uddyb gerne i kommentarfeltet.

Læs også: De bedste kameramobiler lige nu

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...