Afstemning: Hvor stor en skærm foretrækker du i en smartphone?

Smartphoneskærme bliver større og større i takt med at mobilproducenter forsøger at udnytte pladsen bedre. Men hvor stor en skærm foretrækker du?

Afstemning: Hvor stor en skærm foretrækker du i en smartphone?

De seneste år har de fleste smartphoneproducenter ihærdigt forsøgt at få mere af fronten på smartphones til at bestå af skærm – blandt andet ved at skjule fingeraftrykslæseren i skærmpanelet og ved at introducere det omdiskuterede hak i skærmen.

Senest er der blevet plads til endnu mere mobilskærm ved helt at droppe hakket i skærmen og i stedet flytte frontkameraet op i toppen af mobilen, hvor en mekanisk del skubber det op, når det er i brug.

Læs også: OPPO Find X – Når skærmen skal fylde mest muligt

Som er resultat af dette er det ikke længere usædvanligt at se topmodeller med skærme på 6 til 6,5 tommer, men kan det også blive for meget? Det vil vi høre jer om i denne uges afstemning. Spørgsmålet lyder: Hvor stor en skærm foretrækker du i en smartphone?

Du kan afgive din stemme nedenfor i intervaller på 0,5 tomme, så vælg det størrelsesområde, som du mest er til. Fortæl os også gerne i en kommentar, hvorfor det lige netop er den størrelse mobilskærm, du foretrækker.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...