Afstemning: Overvejer du at købe Samsung Galaxy Note10?

Samsungs nyeste og vildeste flagskibsmobil nogensinde, Galaxy Note10, blev lanceret i denne uge. Er du fristet af den? Smid din stemme i artiklen.

Afstemning: Overvejer du at købe Samsung Galaxy Note10?

Samsungs seneste Unpacked-event bragte os den flotte Galaxy Note10. Denne gang blev det ikke kun til en enkelt, men hele to modeller. Den mere kompakte Galaxy Note10 og den kæmpestore Note10+.

Mere præcist er vi ude i en 6,3 tommer og en 6,8 tommer skærm, der skulle være blevet endnu bedre end den prisvindende skærm i Galaxy S10+. Den gemmer også på et nyt og hurtigere chipsæt, større batteri, hurtigere opladning og helt op til 12GB RAM. Den legendariske S-Pen er også blevet udstyret med nye funktion, gjort muligt med en indbygget bevægelsessensor. 

Galaxy Note10 henter det gode kamera fra Galaxy S10+, hvor Note10+ tilføjer en Time of Flight sensor. Til gengæld har begge modeller droppet jackstikket og den lille Note10 også MicroSD hukommelseskortet. Der er også andre spændende nyheder i Note10, som fx et samarbejde med Microsoft. 

Stort galleri: Se Samsung Galaxy Note10 her

Den nye Aura Glow farve er svær ikke at kigge på, hvor omgivelsernes lys bliver indfanget og omdannet til noget der gør en regnbue misundelig. Desværre er den også virkelig god til at holde fast på aftryk fra fedtede fingre.

Du kan læse meget mere om Galaxy Note10 her.

Er du fristet af Samsung Galaxy Note10 og overvejer at købe den? Stem herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...