Android 10 til Huawei P20 Pro kommer inden længe

Huawei har endnu ikke fået opdateret 2018-topmodellen med Android 10, men opdateringen er snart klar til Huawei P20 Pro.

Android 10 til Huawei P20 Pro kommer inden længe

Flere af kinesiske Huaweis nyere mobiltelefoner har modtaget Googles seneste version af Android, og nu er turen endelig kommet til flagskibet af 2018, Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Pro, der i 2018 fik topkarakter i test på Mobilsiden.dk og derudover blev årets kameramobil, var og er stadig en imponerende mobil, der pressede konkurrenterne til at gøre det endnu bedre – ikke mere hvilen på laurbærrene. Huawei P20 Pro solgte i massevis og blev revet væk fra hylderne i Danmark, hvor den specielle Twilight-model var den langt mest solgte.

Der er sket meget siden da og inden længe starter 5G-mobilerne også deres indtog i Danmark. Dog er der stadig mange der render rundt med fx en Huawei P20 Pro, der stadig er en fantastisk mobiltelefon. Og med den kommende Android 10-opdatering, så får den endnu længere levetid. Ifølge Huawei i Tysland, så kommer den ganske snart.

Læs også: Test af Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro får Android 10 til marts

Huawei i Tyskland skriver nemlig, at betatesten af Android 10-opdateringen til Huawei P20 Pro er afsluttet og der nu gøres klar til udrulningen. Den vil blive rullet ud i Indien allerede i midten af januar, mens Europa må vente til marts. 

Så snart udrulningen af Android 10 til Huawei P20 Pro starter, så giver vi selvfølgelig dette gode tip videre til jer.

Sammenlign priser på Huawei-mobiler

Videre om temaet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 13/1/2020 publicerede redaktionen sagen; Overblik: Der er store forventninger til 5G – Den kan læses her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Mobiltelefon finder du her. .