Android 7.0 Nougat til HTC 10 bremses og udskydes til februar

Efter kun to dage må HTC trække udrulningen af Android 7.0 Nougat til HTC 10 tilbage på grund af en fejl. Opdateringen ruller nu ud først til februar.

Android 7.0 Nougat til HTC 10 bremses og udskydes til februar

I forgårs kunne HTC’s chef for produkt- og serviceafdeling, Graham Wheeler, glæde ejere af HTC 10 i Storbritannien og senere hen Rusland, Tyrkiet og hele Mellemøsten med, at udrulningen af Android 7.0 Nougat var blevet skudt i gang.

Læs også: Android Nougat rulles nu ud til HTC 10 og HTC One M9

Da det er samme model, der benyttes i hele Europa og dermed også Danmark, så det derfor også ud til, at opdateringen var lige om hjørnet til alle danske ejere af topmodellen, men nej – sådan skulle det ikke gå.


I to nye tweets kan HTC-chefen nemlig meddele, at opdateringen allerede her til formiddag er trukket tilbage, og faktisk var den nået ud til Kontinentaleuropa – altså hele Europa. Det skyldes, at HTC er stødt på en teknisk fejl, og derfor arbejder producenten nu på at få den rettet.

Fejlen er tilsyneladende ikke bare lige sådan til at rette, så først i løbet af februar måned forventer Graham Wheeler, at Android 7.0 Nougat ruller ud til HTC 10 igen, og da vil HTC formentlig også starte med at udsende opdateringen til bl.a. Storbritannien, før den er tilgængelig for danske brugere.

Læs også: Disse HTC-topmodeller får Android 7.0 Nougat først

Android 7.0 Nougat til HTC 10 har altså stadig lange udsigter, hvis du er en af de mange danskere, der har ventet utålmodigt på at modtage opdateringen. Den nye Android-software har nemlig lade vente på sig i efterhånden flere måneder. Helt tilbage i november måned lød det fra en velinformeret HTC-udvikler, at opdateringen ville rulle ud i slutningen af november måned eller starten af december måned, men det har altså vist sig at være en mere tidskrævende opgave end først antaget.

Præcist hvornår udrulningen af Nougat til HTC 10 genoptages er endnu uvist, men HTC-chefen lover at melde ud så snart der er nyt på den front.