Android Pie og OneUI kommer også til Samsung Galaxy S8 og S8+

Samsungs kommende brugerflade, bygget på Android Pie, kommer ikke kun til Galaxy S9-serien og Note9, også Galaxy S8 og S8+ får det nye styresystem.

Android Pie og OneUI kommer også til Samsung Galaxy S8 og S8+

Under Samsung Developer Conference i denne uge blev det offentliggjort, at Galaxy S9-serien og Note9 får Android Pie til januar. Udover det seneste Android-styresystem får Samsungs topmodeller også en helt ny brugerflade i form af OneUI.

Læs også: Samsung er klar med notch til fremtidige telefoner

Nu tyder noget på, at de ældre modeller, Galaxy S8 og S8+, også får det nye styresystem. Det var ellers blevet annonceret at kun 9’er-serien ville få Android Pie. Men noget tyder altså på, at Samsung har ombestemt sig.

Det er Twitter-tipsteren, Ice universe, der i et tweet afslører, at opdateringen kommer til S8-serien. I en kommentar til opslaget uddyber Ice universe, at den er god nok og beskeden kommer fra en højtstående Samsung medarbejder.

Læs også: Samsung viser foldbar telefon og helt ny brugerflade frem

OneUI er Samsungs helt nye brugerflade baseret på Android Pie, hvilket betyder et endeligt farvel til Samsung Experience. Den bliver introduceret sammen med januars Pie-opdateringer og byder på en genopfindelse af hele brugerfladen på Samsung-enheder, med et helt nyt udseende i forhold til de tidligere styresystemer. Et beta-program skulle være lige på trapperne, desværre forlyder det, at kun Snapdragon-enheder vil være kompatible med betaversionen af OneUI, hvilket begrænser det til USA, Canada, Japan, Kina og Latin Amerika, da resten af verdens Galaxy S9- og Note9-enheder kører med Samsungs Exynos chipset.

Hvorom alting er, så vil det sikkert glæde mange, at opdateringen også bliver tilgængelig på Samsung Galxy S8 og S8+, når den endelig ruller ud til januar.