Android-skaber lancerer ny “enestående” smartphone i dag

Tidligere har vi bragt nyheden om, at tidligere Android-chef Andy Rubin skulle være på vej med sin egen smartphone. I dag kunne meget vel være den dag.

Android-skaber lancerer ny “enestående” smartphone i dag

Det har længe været rygtet, at en af Android-systemets grundlæggere, Andy Rubin, skulle være på vej med en sin egen smartphone under firmaet Essentiel Products, og i dag skulle det så være den store dag.

I et tweet på Essentials side for et par dage siden publicerede de et teaser-billede af den kommende enhed, som skulle “give noget at holde spændingen frem mod næste uge”, og det skulle altså være i dag.

På billedet, som du kan se nedenfor, ser vi en rimelig klassisk mobilfacon, der dog har et ret atypisk udstikkende element i toppen.

Flere rygter peger på, at der er tale om et nye og anderledes kameramodul, men det er dog stadig bare spekulationer.

Se også: Nu er Nets’ Dankort-app ude til både iOS og Android

Efter alt at dømme får vi altså lov til at møde denne helt nye smartphone-spiller fra Andy Rubin senere i dag, idet de, igen på deres Twitter-side, i går aftes offentliggjorde et post med teksten:
“Bare en reminder – i morgen er den store dag…”

Meget større indikator for en produktlancering er nok svær at finde, så mon ikke den nye mobil ser dagens lys senere på dagen.

Du kan læse mere om denne nyhed i vores tidligere artikel her:
Android-grundlægger teaser for ‘enestående’ Android-topmodel