Apple forventer at sælge rekordmange iPhone 16

De nye AI Intelligence-funktioner i iPhone 16 vil booste salget med 10 mio. enheder i forhold til sidste års iPhone 15, håber Apple.

Apple forventer at sælge rekordmange iPhone 16

Apple lader tilsyneladende til at tro på et markant bedre salg af iPhone 16 i forhold til sidste års iPhone 15. Apple skulle have øget sin bestilling på det nye chipset i iPhone 16 med ti millioner enheder.

Se også: De bedste priser og tilbud på iPhones

Apple forventer rigtigt stærkt iPhone 16-salg

Den kinesiske hjemmeside CTEE skriver, at Apple har bedt TSMC om at producere mellem 90-100 millioner chips til dette års iPhone 16-telefoner.

Sidste år forventede man et salg på mellem 80-90 millioner enheder, så Apple forventer altså en ret markant stigning i salget af dette års iPhones i forhold til sidste års iPhone 15-serie.

Se også: De absolut bedste iPhones

Apple Intelligence booster salget

Den store nyhed fra Apple i år er Intelligence, som ikke understøttes af ældre iPhones.

De eneste to nuværende modeller, der tilbyder support af disse funktioner, der iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Har man derfor en anden og ældre iPhone, er man nødt til at opgradere til en ny telefon for at kunne nyde godt af de nye AI-funktioner. Det gælder også, hvis man har en iPhone 15 eller iPhone 15 Plus.

Alle fire modeller i iPhone 16-serien, og fremtidige iPhones, har support af det nye Intelligence.

Se også: Apple Intelligence: Her er Apples længe ventede AI-funktioner i iOS 18

Får iPhone 16-modeller samme chipset?

I år skal alle fire iPhone 16-modeller i serien have en chip, der hedder A18. Derfor har mange troet, at alle modeller ville få samme chip.

Men formentlig er der bare tale om en ny måde at navngive på. Det forventes, at basismodellen og Plus-modellen får en let opdateret version af A17 Pro-chippen, men med navnet A18. iPhone 16 Pro og iPhone 16 Pro Max får derimod en ny chip med navnet A18 Pro, og med den følger en række store nyheder inden for AI og grafik.

Se også: Test af iPhones og Android-telefoner