Apple iPhone XI – Sådan forventes designet at blive

Der er store forventninger til dette års iPhones. Et tidligere rygtet design dukker nu op igen og bliver bekræftet af den normalt troværdige tipster OnLeaks.

Apple iPhone XI – Sådan forventes designet at blive

Der er ikke mere end fem måneder til efterfølgere til iPhone XS bliver lanceret. Forventningerne til iPhone XI, dens endnu ikke bekræftede navn, er store. Det er nemlig to år siden vi fik et nyt iPhone-design, en måde Apple længe har arrangeret deres smartphone lanceringer på.

Dette års iPhone er allerede blevet lækket flere gange i mere og mindre troværdige afskygninger. Men designet af bagsidens kameramodul har siden januar måned været uændret, så måske man efterhånden skal begynde at tro på det. 

CashKaro har, i samarbejde med den kendte tipster OnLeaks, fået fremstillet nye fine billeder af hvordan iPhone XI kommer til at se ud. Også Apple ser nu ud til at springe med på det tredobbelte kamera.

iPhone XI rendering
iPhone XI ser ud til for første gang at få tredobbelt kamera. Foto: CashCaro OnLeaks
iPhone XI rendering
Skærmnotchen på iPhone XI er angiveligt lige så stor som tidligere. Foto: CashCaro OnLeaks

En af de mest undervurderede funktioner på iPhones er den lille fysiske knap, hvor man let og hurtigt kan sætte telefonen på lydløs. Denne knap forsvinder ikke fra iPhone XI, men bliver ændret og kommer mest til at minde om dem set på ældre iPads.

iPhone XI rendering
Den lille knap på iPhones, hvor man kan ændre lydprofil, får nyt design. Foto: CashCaro OnLeaks

Det tredobbelte kamera bringer nyt design med sig, som man enten kan lide eller ikke. Indtil videre er vi ikke de største fans af det, men vi venter med at dømme til vi ser det i virkeligheden. Begge nye iPhones skulle blive en anelse mindre end sidste års, opnået med en anelse mindre kant omkring skærmen. Der ser dog stadig ud til at være den gigantiske notch, hvor Android producenterne efterhånden går andre veje.

Apples Lightning-stik er desværre ikke blevet udskiftet til fordel for USB-C, men det kommer ikke som den store overraskelse. 

Efterfølgerne til iPhone XS, XS Max og XR forventes at blive præsenteret i september.

Hvad siger i til designet?

Læs også: Dette års iPhones vil kunne oplade AirPods trådløst