Apple retter problemer med opladning i iPhone XS

iOS 12.1 retter problemer med opladning i iPhone XS og XS Max. Men næste opdatering byder også på andre ting.

Apple retter problemer med opladning i iPhone XS

Apple har i går frigivet anden betaudgave af næste iOS opdatering, iOS 12.1. Beta’en retter en fejl i opladningen på iPhone XS og XS Max, hvor opladning ikke altid starter. Mere om det her:

Flere iPhone XS vil ikke oplade med skærmen slukket


Kort sagt vil nogle iPhone XS og XS Max ikke starte opladning, medmindre man manuelt aktiverer skærmen, efter Lightning kabel er tilsluttet. Når iOS 12.1 bliver frigivet vil dette dog ikke være et problem længere. Apple har dog endnu ikke kommenteret på fejlen.

FaceTime gruppeopkald, eSIM support og 70 nye emojis

Men der er også andet med i den kommende opdatering. Der kommer nemlig hele 70 nye emojis, med bl.a. nye dyr, sportsgrene, mad og ikke mindst et skallet ansigt.

ios 12 1 emoji
70 nye emojis er med i iOS 12.1. Har vi snart brug for flere?. Foto: apple

iOS 12.1 aktiverer også eSIM support for iPhone XS og XS Max, så den nu fungerer som en dual-SIM telefon. Om nogle teleselsskaber allerede understøtter det tvivler vi på, men det varer nok ikke længe.

Gruppeopkald via FaceTime kommer også med opdateringen, hvor man herefter vil kunne have videoopkald med op til 32 personer på én gang.

Dybdekontrol i billeder, taget med iPhone XS og XS Max, vil i iOS 12.1 styres, mens man tager billedet. Lige nu skal man redigere det efterfølgende. 

Læs også: Nu ruller iOS 12 ud til iPhone, iPad og iPod touch