Apple udgiver iOS 8.0.2 efter fejl med tidligere opdatering

De har arbejdet hurtigt i Cupertino, hvor Apple har hovedkvarter, for der er et fix klar til de tidligere problemer

Apple udgiver iOS 8.0.2 efter fejl med tidligere opdatering

Det gik ikke godt med iOS 8.0.1 for Apple, men de har arbejdet hurtigt og udgivet en rettelse til de problemer, opdateringen voldte. IOS 8.0.2 kan nu hentes, og den skulle være sikker nok for de nyslåede iPhone 6-ejere.

Læs også: Apple: Det er uhyre få iPhones der bøjer

I det store hele ser det ud til, at opdateringen virker, men enkelte iPhone 6-brugere i Australien har dog rapporteret om problemer, skriver ZDNet.com.

Problemerne for de uheldige australiere er de samme som med iOS 8.0.1-opdateringen med mistet forbindelse til mobilnettet og TouchID, der ikke virker.

Apple: Ikke mange ramt

Der kom en undskyldning til de berørte iPhone 6-brugere fra Apple i går, som beklagede ulejligheden. I Danmark var der altså meget få, hvis nogen, der blev ramt, da fejlen kun ramte iPhone 6.

Læs også: Se iPhone-hastighedstest af alle iPhones

Det ser dog ud til, at det i det hele taget var et fåtal af brugere, der oplevede disse fejl. Apple siger til Business Insider, at færre end 40.000 iPhone-brugere blev berørt.

Selvom 40.000 kan lyde af mange, så er det værd at nævne, at Apple solgte over 10 millioner iPhone 6 og iPhone 6 Plus-telefoner over åbningsweekenden.

Opfølgning på historien

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 25/9/2014 fortsatte vi fortællingen med et indlæg omkring Apple trækker iOS 8.0.1 tilbage [UPDATE] – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Få også seneste nyt om emnet her..