Apple vil lancere 3 nye iPhones denne sommer

Når Apple skal præsentere årets nye produktportefølje i løbet af denne sommer, bliver det med hele 3 nye iPhones.

Apple vil lancere 3 nye iPhones denne sommer

Du kan forvente masser af nyt, hvis du er til Apple-produkter og især iPhones. Hele 3 nye af slagsen kan du forvente at se præsenteret i løbet af denne sommer.

Det er anonyme kilder i industrien, der mener at vide dette. Det er dog også ganske sandsynligt, idet 2 af disse er to mindre opgraderinger af den nuværende iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som derved bliver til 6S og 6S Plus. iPhone 5C forventes også at vende tilbage i form af en iPhone 6C, som udgør den tredje iPhone.

Læs også: Apple halverer produktionen af iPhone 5C

På trods af en noget blandet og lunken modtagelse af iPhone 5C mener rygtet at vide, at Apple har tænkt sig at fortsætte salget af den noget skrabede udgave. Der har ellers været forlydender om, at man ikke ville lave en iPhone 5C-efterfølger, men rygter er som bekendt rygter.

Et andet rygte underbygger kildens historie. Her mener man at vide, at alle 3 iPhones vil blive udstyret med et skærmpanel af LTPS-typen, som også de tidligere iPhones benytter sig af. Det vil være producenterne Japan Display, Sharp og LG Display, der sørger for skærmene til iPhone 6S Plus og iPhone 6C, mens det kun vil være Japan Display og LG, der skal producere skærmpanelet til iPhone 6S.

Læs også: Sådan kan iPhone 6C komme til at se ud

Gorilla Glass fra Corning kommer også til alle de nye iPhones – formentlig i den nyeste version 4, ligesom Apple naturligvis tager skridtet videre og opgraderer processoren til Apple A9, hvor iPhone 6C derved får den nuværende A8-processor.

NFC-tekenologien til trådløs betaling og kommunikation mellem enheder vil også finde vej, men det bliver formentlig kun i samspil med Apple Pay-betalinger som med de to seneste iPhone 6-modeller.

Læs også: Næste iPhone kan få 2 linser

Det er producenten Wistron, der får æren af at producere den lille iPhone 6C, som desuden forventes at få en skærmstørrelse på 4”. De to store giganter, Foxconn og Pegatron, skal stå for produktionen af iPhone 6S og 6S Plus.

Den næste Apple WWDC-event vil ifølge rygterne finde sted i begyndelsen af juni måned.