ASUS’ kommende flagskibsmobil får 5000 mAh batteri

ASUS' kommende flagskibsmobil, Zenfone 6, får nogle ganske imponerende specifikationer. Heriblandt et stort 5000 mAh batteri og en skærm uden notch.

ASUS’ kommende flagskibsmobil får 5000 mAh batteri

ASUS har inviteret Mobilsiden en tur til Valencia i Spanien, hvor deres nye flagskib vil blive præsenteret. Der har indtil nu været rygter og spekulationer, men nu har elektronikvirksomheden bekræftede detaljer om telefonen og ikke mindst afsløret et kæmpe batteri.

 ASUS har delt et billede på deres Twitter, hvor de viser informationer om hardwaren i Zenfone 6. Det betyder at Snapdragon 855 er blevet bekræftet, men også en notifikations LED (er jeg den eneste der har savnet disse?), jackstik, dual-SIM, MicroSD hukommelseskort og en såkaldt Smart Key.

Her er billedet ASUS har delt:

Derudover har ASUS delt flere informationer på Instagram, i form af en kode, som afslørede et dobbelt kamera med 48 og 13 megapixel sensorer. Også et stort 5000 mAh batteri blev afsløret, hvilket giver Zenfone 6 større batteri end Samsung Galaxy S10+, Huawei P30 og meget større end den kommende Sony Xperia 1.

ASUS Zenfone 6 får desuden en skærm uden notch, men der er ingen information om hvordan frontkameraet virker. Selve skærmen får en opløsning på 2340 x 1080 pixel. 

Det kommende flagskib bliver lanceret torsdag den 16. maj.

Læs også: ASUS på vej med nyt Zenfone-flagskib uden notch

Lækkede billeder af Zenfone 6

ASUS Zenfone 6
Foto: Slashleaks
ASUS Zenfone 6
Foto: Slashleaks