ASUS lancerer kraftfuld telefon til overkommelig pris

ASUS lancerer i dag deres Zenfone 5 og åbner samtidig for forudbestilling af Zenfone 5Z.

ASUS lancerer kraftfuld telefon til overkommelig pris

I dag kommer ASUS Zenfone 5 på markedet og inden længe følger den kraftfulde Zenfone 5Z. Og ifølge ASUS er der tale om to toptelefoner.

“Zenfone 5 og Zenfone 5Z er to spændende højtydende dualkamera smartphones, med smukke og ultratynde bezels i et All-screen display. Skærmen er på 6,2-tommer, med 90% screen-to-body ratio og et 100% DCI-P3 farveområde. Det er de første Zenfone-modeller til at udnytte kraften fra kunstig intelligens (AI) og anvender den med deres intelligente dual-kamera system, der konstant tilpasser sig, lærer og dermed leverer perfekte billeder hver gang. Kameraet består bla. af Sony’s IMX363-flagskibssensor, et 120° vidvinkel sekundært kamera og AI-forbedrede kamera funktioner – herunder AI Scene Detection og AI Photo Learning.”  Skriver ASUS i en pressemeddelelse.

Zenfone 5Z Benchmark
Zenfone 5Z med Snapdragon 845 vil, som vist i Antutu benchmark test, tilbyde høj ydeevne til en overkommelig pris. Foto: Asus

Det ser da også ud til at Zenfone 5Z er noget af et kraftværk til prisen. Telefonen er drevet af det nyeste Snapdragon 845 chipset, og fås med op til 8GB RAM og 256GB intern hukommelse. Og når priserne starter ved 3990 kroner, er Zenfone 5Z måske værd at kigge på.

Zenfone 5 er tilgængelig fra i dag og Zenfone 5Z kan forudbestilles med levering i juni.

Begge modeller forhandles hos Power, Komplett, DustinHOME og CDON.

Hos mobilsiden.dk har vi også haft fingrene i ASUS Zenfone 5, det kan du læse mere om her: ASUS Zenfone 5 – En notch bedre end forgængeren [TEST]