Asus Rog Phone 5s og 5s Pro – næsten som forgængerne

Asus Rog Phone 5s og 5s Pro får Snapdragon 888+ processor, men er ellers helt identiske med forgængerne.

Asus Rog Phone 5s og 5s Pro – næsten som forgængerne

Asus opdaterer sine to modeller i Rog Phone 5-serien med nye chipsæt, der bringer yderligere forbedringer til de to telefoner, 5s og 5s Pro.

Rog Phone 5s og 5s Pro

Det er ikke så længe siden, at Asus lancerede sin Rog Phone 5 og 5 Pro, men nu kommer der allerede en opdateret variant. Der er dog ikke den store forskel mellem modellerne.

Den største opgradering er, at de nye modeller er udstyret med Qualcomms Snapdragon 888 Plus. Det betyder, at en af kernerne er blevet clocket op til 2,995 GHz i stedet for 2,84 GHz.

Sammen med den nye chip er skærmens touch-funktion også blevet forbedret fra 300 Hz til 360 Hz, hvilket skulle gøre skærmen mere responsiv.

Skærmen kan nu også opdateres med 90 Hz i stedet for kun 60, 120 og 144 Hz. Lige den del har dog ikke den store betydning for oplevelsen af telefonerne.

Se også: Priser på Asus telefoner

Får Android 11 fra start

Ligesom sine forgængere har den stadig en fingeraftrykssensor under skærmen og et kraftigt batteri på 6.000 mAh med 65 W hurtig opladning.

De nye telefoner er baseret på Android 11, men de kan formentlig blive opgraderet til Android 12, så snart den begynder at rulle ud.

Asus siger, at Rog Phone 5s-modellerne vil erstatte de ældre modeller, når de løber tør for lager. Pris og tilgængelighed er dog ikke klar endnu. Rog Phone 5 koster i dag fra 6.000 kroner, så vi må forvente, at den nye S-serie får en højere pris end det eller at de nuværende modeller falder i pris.

Se også: Nyheder om Asus