ASUS VivoWatch: Nyt fitness-ur med 10 dages batteri

ASUS er klar med en nyt smartwatch rettet mod fitnessmennesket, der holder strøm i hele 10 dage: Mød ASUS VivoWatch.

ASUS VivoWatch: Nyt fitness-ur med 10 dages batteri

Den taiwanske elektronikgigant, ASUS, giver hjemmesiden Engadget et lille smugkig på et nyt smartwatch, der går under navnet VivoWatch.

Uret adskiller sig fra mange af de senest lancerede smartwatches ved at være fitness-orienteret og samtidig have et design, der bestemt ikke bærer præg af det.

En flot firkantet, men let kurvet, aluminiumsramme omkredser displayet, der ser ud til kun at vise sorte og hvide farver – formentlig deraf den gode batteritid. Det kan derfor meget vel være af e-ink-typen.

Læs også: Apple Watch slår ny bestillingsrekord

Lige under displayet er der en grøn linje at se, hvis formål endnu er ukendt. Det kan være en indikator for strømniveauet eller have et bestemt fitnessrelateret formål.

En sort og ganske simpel rem bidrager til det ganske stilrene look. Materialet er endnu ikke fastlagt, men da det igen er et fitnessur, er en gummiren ikke usandsynligt.

Læs også: Smartwatches med Android Wear sælger for lidt

Uret lader ikke til at køre med Googles Android Wear, som ASUS’ tidligere smartwatch ellers gør. Styresystemet er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort, men på billedet af uret fremgår det i hvert fald, at det er i stand til at måle pulsen, vise klokken og vise en graf af en art som en tidslinje.

ASUS er forsat sparsomme med oplysninger om uret. Det skyldes, at vi bliver meget klogere på det i morgen, hvor ASUS er til stede på Milan Design Week.

ASUS VivoWatch