Avis: Samsung Galaxy S8 kan forudbestilles den 10. april

Ifølge sydkoreansk avis bliver det muligt at forudbestille Samsung Galaxy S8 den 10. april - knap to uger efter afsløringen sidst i marts måned.

Avis: Samsung Galaxy S8 kan forudbestilles den 10. april

Når Samsung afslører to af dette års helt store topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+, onsdag den 29. marts, skal du vente næsten to uger på at kunne forudbestille et eksemplar.

Sådan lyder de seneste oplysninger fra den sydkoreanske finansavis The Investor, som erfarer, at Samsung og forhandlere verden over åbner op for muligheden for at forudbestille de to smartphones mandag den 10. april – altså 12 dage efter afsløringen.

Læs også: Her er det første skarpe billede af Samsung Galaxy S8

Det er altså en væsentligt anderledes fremgangsmåde, som Samsung har i år i forhold til sidste år, hvor Galaxy S7 og Galaxy S7 blev afsløret den 21. februar ved Mobile World Congress. Allerede samme aften var det muligt at forudbestille topmodellerne de første steder, bl.a. hos teleselskabet 3. Salget begyndte herefter den 11. marts.

I år ventes Samsung først at starte salget af Galaxy S8 og Galaxy S8+ i butikkerne den 21. april. Dermed kommer der til at gå 23 dage mellem afsløring og lancering, hvor ventetiden sidste år var 19 dage – altså ikke den store forskel. Forskellen skal derimod findes i forsinkelsen af både afsløringen og lanceringen på lidt over en måned – formentligt for at undgå en gentagelse af Galaxy Note 7-fadæsen.

Læs også: Samsung sætter dato på Galaxy S8-lancering

Hvad angår priserne på Galaxy S8 og Galaxy S8+, kan du forvente en prisstigning på €100 eller hvad der svarer til omkring 750 kroner. Dermed kan de mulige priser se ud som følger:

Galaxy S7: 5.699 kr. Galaxy S8: Cirka 6.449 kr.
Galaxy S7 edge: 6.499 kr. Galaxy S8+: 7.249 kr.