Billeder af Huawei Mate 20 Pro og AirPods-klon lækket

Lækkede pressefotos viser den kommende Huawei Mate 20 Pro sammen med et sæt trådløse øretelefoner, der mest af alt ligner en kopi af Apples AirPods.

Billeder af Huawei Mate 20 Pro og AirPods-klon lækket

Huawei er snart ved at være klar til at løfte sløret for de to næste topmodeller, Mate 20 og Mate 20 Pro. Som altid er der forud for Huaweis event den 16. oktober blevet lækket diverse billeder og informationer.

De nyeste billeder kommer fra den tyske hjemmeside Winfuture, som kan afsløre to knivsparke billeder af Huawei Mate 20 Pro, men måske lige så interessant også et sæt nye trådløse øretelefoner, som man godt kunne blive snydt til at tro var et sæt af Apples AirPods.

Læs også: Huawei teaser for Mate 20 Pro og dens kamera

På billederne ses Mate 20 Pro med et mindre hak i skærmen end P20-serien – i hvert fald mindre i højden. Der synes også at være en mindre kant rundt om skærmen, og det ser ud til blandt andet at være opnået ved at gøre brug af en kurvet skærm. På det ene af billederne ses telefonen monteret på en holder i en bil, og her kan man tydeligt se den kurvede skærm. Af andre små detaljer kan man også se, at der er en rød tænd/sluk-knap – lidt ligesom i P20 Pro.

Huawei Mate 20 Pro
Foto: Winfuture.de

Huawei på vej med AirPods-klon

Apple startede for alvor en trend med trådløse øretelefoner, og det reagerede Huawei på ved at lancere de trådløse øretelefoner FreeBuds i marts måned. Det var tydeligt, at der var hentet inspiration fra Apples AirPods, men Huaweis øretelefoner så trods alt stadig lidt anderledes ud med de såkaldte silikone-ørestykker og et etui i et andet design.

De kommende trådløse øretelefoner kaldet Huawei Freebuds 2 Pro er dog en direkte kopi af Apples AirPods. Her er der helt det samme design af selve øretelefonerne, og etuiet har også mere eller mindre samme design som i Apples øretelefoner. På et punkt vil Huaweis trådløse øretelefoner dog adskille sig.

Det vil nemlig være muligt at oplade etuiet trådløst ved at placere det oven på Huawei Mate 20 Pro, som understøtter trådløs opladning. Etuiet oplader så selve øretelefonerne, så du behøver altså kun telefonens normale oplader for at kunne oplade både telefon og øretelefonerne. Det vil også være muligt at oplade etuiet med et USB C-kabel.

Læs også: Huawei er nu næststørst i Danmark

Ifølge Winfuture vil Huawei Freebuds 2 Pro understøtte afspilning i høj kvalitet med en bitrate på op til 560 Kbit/s. De kan afspille musik i høj kvalitet via Bluetooth-teknologien HWA i tre timer, og ellers skulle 20 timers afspilning være muligt.

Freebuds 2 Pro har også en sensor indbygget, som registrerer brugerens stemme via det, der hedder benledning – det vil sige kroppens evne til at overføre lyd via knoglen, når man snakker. Resultatet skulle være, at øretelefonerne er bedre til at skelne din stemme fra andres, når du bruger Google Assistent. Dertil vil øretelefonerne også have støj- og vindreduktion, og prisen menes at ligge på omkring de 150 og 160 euro.