Billeder af Nokia 8 i usædvanlig kobberfarve lækket

De første hands on-billeder af den kommende Nokia 8-topmodel er blevet lækket i en noget usædvanlig kobberfarve.

Billeder af Nokia 8 i usædvanlig kobberfarve lækket

Nokia ventes snart at løfte sløret for den nye topmodel Nokia 8, som indtil videre rygtes at blive en realitet den 31. juli. Inden da er en række billeder dog dukket op, som for første gang viser et rigtigt eksemplar af topmodellen.

Læs også: Nokia 8: Specifikationer og dansk pris afsløret før tid

Det er billeder fra det kinesiske sociale medie Baidu Tieba, der viser Nokia 8 frem i en farve, der må siges at høre til sjældenhederne iblandt smartphones: nemlig kobber. Denne kobberfarve er ganske rigtigt en af de fire, som Nokia 8, ifølge tidligere oplysninger, kommer i.

Nokia 8 kobber
Foto: Baidu Tieba

Samme velkendte design

På billederne er der et design at finde, som fuldstændig matcher det, der er blevet afsløret i både en lækket video og et pressefoto. Den ligner med andre ord i høj grad Nokia 6 med et meget minimalistisk design, der ser ud til at have samme former, front, bagside og kamerahus. Det er altså kun ved de små detaljer, der er forskelle at spore – ud over den noget specielle farve naturligvis.

Læs også: Knivskarpt pressefoto af Nokia 8 lækket

Først og fremmest vil den opmærksomme læser spotte, at Nokia 8 har et dualkamera på bagsiden, hvor der kun er en enkel sensor at finde på Nokias tidligere smartphones. Og ganske rigtigt, som tidligere vist, bliver kameraet til i samarbejde med ZEISS. Derudover ser der også ud til at være hvad der ligner en infrarød sensor til laserfokus ovenover LED-blitzen. Udover det er bagsiden helt identisk med de eksisterende Nokia 3, 5 og 6.

Der er også de helt samme antennelinjer i toppen og bunden at finde, og også højttaleren i bunden og jackstikket i toppen beholder samme placeringer. Den eneste forskel her ser ud til at være, at Nokia 8 har en USB Type-C-port frem for den ældre Micro-USB-port.