Billeder af OnePlus 10 Pro viser meget unikt kamera

OnePlus 10 Pro får et noget specielt kameradesign, hvis vi skal tro nyeste billeder af telefonen. Det kan dog ændre sig inden lanceringen.

Billeder af OnePlus 10 Pro viser meget unikt kamera

OnePlus er i gang med at udvikle selskabets næste flagskib, og nu får vi et første kig på telefonen takket være lækkede renderinger, der viser dens design. Det, man i hvert fald kan sige om telefonen, er, at den har et ret unikt design af kameraet.

Det er første gang, vi har set noget i den stil, selvom den måde, kameraområdet flyder ind i rammen, minder om det, vi så fra Samsung med Galaxy S21-serien.

Disse renderinger er efter sigende baseret på rigtige billeder af en tidlig prototype, så det kan sagtens være, at selskabet har valgt at ændre på designet siden da.

Tre kameraer på bagsiden

Som man kan se, får telefonen tre kameraer på bagsiden, ingen af dem af periskoptypen. Som med forgængeren sidste år, regner vi med, at OnePlus 10 Pro kommer på hylderne en gang i begyndelsen af året, altså 2022.

Grundmodellen forventes at have 8GB RAM og 128GB hukommelse, mens den største model kommer med 12GB RAM og 256GB hukommelse.

Med andre ord specifikationer, der er ret standard.

Se også: Find billig OnePlus mobil

Flere informationer skal nok dukke op

Desværre har vi ikke mere information om OnePlus 10 Pro på nuværende tidspunkt, så det gælder om at holder ører og øjne åbne for flere oplysninger, hvis man synes, at den alligevel lyder lovende.

OnePlus plejer trods alt at være gode til at hive en overraskelse eller to op af hatten, når de kommer med nye telefoner. Der er heller ingen tvivl om, at praktisk talt alle specifikationer og funktioner nok skal blive afsløret inden den endelige lancering – sådan plejer det at være uanset mobilproducent.

OnePlus er i øvrigt på trapperne med en Pac-Man-variant af OnePlus Nord 2.

Se også: Nyheder om OnePlus

Sagen er ikke slut

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 8/11/2021 gik redaktionen videre og publicerede historien; OnePlus Nord 2 i selvlysende PAC-MAN-udgave lanceret – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..