Brug mobilen til dit selvsalg

Det er populært at udføre selvsalg af sin bolig, men det kan faktisk også gøres meget simpelt. Der findes nemlig apps, hvori dit hus kan sælges.

Brug mobilen til dit selvsalg

Download en app, gør dit hus salgsklar og opret en annonce. Meget nemmere bliver det nok ikke, at udføre et selvsalg af sin bolig.

Helt så simpelt er det dog ikke, for der er mange uforudsete aspekter af en

købsaftale, og der er altså lang vej, fra den lyse ide opstår, til man står med muligheden for at sælge sin bolig.

Nogle af de uforudsete aspekter, kan man dog som boligejer give andre ansvaret for.

Mest populær er Boligas app til selvsalg, som har over 3.700 brugere.

Selvom apps til selvsalg er smarte og simple, er der stadig juridiske aspekter af et boligsalg, som det er bedre at lade professionelle boligadvokater om.

Vi har været i kontakt med Vilsøe Boligadvokater, der overfor os bekræfter, at de ser sager, hvor brugen af en boligadvokat til den juridiske del af salget, kunne have forebygget problemer. Apps i dag kan mange ting, og de kan gøre livet meget nemmere i mange henseende, men at udforme købsaftaler og holde styr på advokatforbehold og andre juridiske sider af et selvsalg, er det altså nemmere at lade boligadvokater om.

Bolig app

For den generation af borgere, der er vokset op med internettet, og faktisk føler sig mere trykke ved at browse rundt der, eller i diverse apps, end at tjekke boligannoncer i de gammeldags og efterhånden ud daterede papiraviser, kan det at sælge sin bolig, igennem en app, være en sjov udfordring.

Et selvsalg, med eller uden en boligadvokats indflydelse, kan være en uoverskuelig opgave. Man ved måske at der er penge at spare, og er derfor indstillet på, selv at øre sit hus klar til salg, og stå for de praktiske ting.

At få lavet en annonce er i sig selv måske også simpelt nok, men at skaffe en eksponering, der er god, og som gør, at du fanger interessen hos lige præcis den familie, der kunne have brug for dit hus, er svært.

bolig app

Her kan apps der har med selvsalg at gøre dog hjælpe. Hele processen omkring annoncering af boligen bliver gjort nem og overskuelig. Man bliver nemlig mindet om, alle de ting, man som køber er interesseret i at vide, og på den måde, er man sikker på at være i besiddelse af en annonce, der er fyldestgørende.

Det drejer sig om alt, lige fra hvilken type bolig man har til salg, til hvor langt der er til det lokale shopping center, og om naboskolen er garant for en god omgang undervisning.

Overlader man herefter det juridiske til en boligadvokat, så bliver selvsalget næppe meget mere overskueligt. Med eller uden app, så er selvsalget stadig en populær metode, som for mange også medfører en besparelse.

Særligt i København er selvsalg populært, og mere specifikt er det især i andelsverdenen af det hitter. Hvorvidt det skyldes dygtige boligadvokater i København, der gør salget mere overskueligt eller ej, står hen i det uvisse for nu, men i
hvert fald er det mere populært i hovedstaden, end det ellers er rundt om i det danske land.  

Har man selv lyst til at springe ud i selvsalg via mobilen, kan man blandt andet gøre det med Boligas app her.

Læs også: Test af IKEA Trådfri – smart belysning til hjemmet