Bunkevis af billeder og en video af OnePlus 12 lækket

OnePlus 12 bliver meget lig sin forgænger OnePlus 11. Det står klart, efter et stort antal nye lækkede billeder og en video er dukket op.

Bunkevis af billeder og en video af OnePlus 12 lækket

Smartphoneproducenten OnePlus lancerer sin næste topmodel, OnePlus 12, i Kina 5. december. Nu, kort tid inden den officielle lancering, er billeder og en video dukket op fra adskillige kilder.

Her ser vi designet af telefonens bagsiden og de forskellige farver, man kan få den i – og det er inden nogen som helst officiel annoncering fra selskabet.

Læs også: OnePlus 12 forventes i Danmark til januar

Masser af lækkede fotos af OnePlus 12

X-brugeren TECHNOLOGY INFO har delt en enkelt video og tre knivskarpe fotos af telefonen, mens en anden bruger på X, Anir Chakraborty, har delt tre andre fotos af telefonen, hvor den ses i brug af unge mennesker.

Som om det ikke var nok har en tredje bruger på det sociale medie, Abhishek Yadav, delt pressefotos af telefonen, hvor man ser den fra et væld af vinkler.

OnePlus 12 er utroligt lig sin forgænger, OnePlus 11, som vi ser det på billedet. Bagsiden har et rundt kameramodul med tre kameralinser, mens den fjerdekameraring indeholder en række sensorer. Vi kan også se et H-logo, der henviser til den kendte kameraproducent Hasselblad. I øverste venstre hjørne sidder LED-blitzen uden for det runde kameramodul.

Kamera med periskoplinse og skærm af høj kvalitet

De mange billeder bekræfter, at OnePlus 12 kommer i tre forskellige farver – nemlig sort, hvid og grøn.

Vi har tidligere hørt rygter om, at OnePlus 12 får den avancerede Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chip samt et tredobbelt kamera på bagsiden. OnePlus har selv afsløret, at det ene af kameraerne er en 64 megapixel sensor med en telelinse med periskopdesign.

Flere prøvebilleder fra kameraet i OnePlus 12 er desuden lækket på det kinesiske sociale medie Weibo. Li Jie, der er præsident for OnePlus i Kina, har officielt annonceret OnePlus 12 og bekræftet, at den har den omtalte periskoplinse ombord.

Ifølge tidligere rygter anvender OnePlus en OmniVision OV64B-sensor, og linsen giver op til 3x optisk zoom og op til 120x digital zoom. Derudover har OnePlus selv delt billeder fra kameraet, der viser dets evne til at tage billeder af høj kvalitet i omgivelser, hvor lyset er dårligt. Alt dette gør, at OnePlus 12 meget vel kan være blandt de allerbedste telefoner til at skyde billeder.

OnePlus har annonceret, at den kommende OnePlus 12 har en såkaldt LTPO AMOLED-skærm med 2K-opløsning og en maksimal lysstyrke på 2.600 nits. Skærmen i OnePlus 12 er blevet tildelt en A+-karakter af DisplayMate, der bekræfter dens tilsyneladende høje kvalitet.

Læs også: OnePlus 12: Skal være bedste kameramobil i 2024