Dansk salgsstart til Nokia-smartphones næste uge

Nokia 3, 5 og 6 får snart deres danske salgsdebut. Se hvornår du kan købe den her.

Dansk salgsstart til Nokia-smartphones næste uge

Nokia er tilbage under ny ledelse fra finske HMD Global. Dette forår kunne det nye selskab med det velkendte navn visse sine første smartphones frem, men det er først i disse uger, at enheder omsider står til at få deres slagsdebut.

Først på de danske telehylder bliver intromodellen Nokia 3 som lander i den danske handel fra tirsdag den 13. juni. Derefter følger de større og mere Nokia 5 og 6 med en salgsstart tirsdag den 20. juni.

Vejledende priser vil lyde på 1.195 kroner for Nokia 3, 1.695 kroner for Nokia 5 mens Nokia 6 bliver dyrest med en debutpris på 1.995 kroner.

De enkelte Nokia-modeller kendetegnes ved alle at byde på en lækker metalkonstruktion og hyppige softwareopdateringer til en rendyrket version af Android – en sjældenhed i dette prisleje.

Se også:  Android O kommer til Nokia 6, 5 og 3

Eksklusiv aftale med Telenor

I første omgang vil Telenor have eksklusivitet på Nokia 3 og 6 blandt de danske teleselskaber. Andre forhandlere som bl.a. Elgiganten, Proshop og Computersalg vil også føre Nokia-kollektionen.

”Vi er ekstremt glade for, at Telenor, som det eneste mobilselskab i Danmark, har mulighed for at tilbyde Nokia 3 og 6 til vores kunder. Nokia er et stærkt brand, der indskriver sig i stolte skandinaviske designtraditioner, og som er kendt for produkter af høj kvalitet, som vi er sikre på vil appellere til både et yngre og ældre publikum, der har gode minder om de tidlige Nokia-mobiltelefoner,” siger Lars Thomsen, CMO i Telenor Danmark i en pressemeddelelse.

Nokia har igennem den seneste uge gjort comeback med deres nyfortolkning af kultklassikeren Nokia 3310.

Læs også: Hands-on med Nokia 3, 5 og 6 – Finsk kvalitet gør comeback