De bedste mobiler lige nu – vinter 2020

Hvilke mobiltelefoner er de bedste på markedet i starten af 2020? Det giver vi dig svaret på her.

De bedste mobiler lige nu – vinter 2020

2019 har budt på en overflod af mobiltelefoner, der gør det endnu sværere på forbrugeren at finde de bedste, fordi det er svært at få overblik. Her i starten af det nye år er der et kort pusterum, inden alle lanceringerne igen går i gang, og det er oplagt at tage et kig på hvilke der er de bedste mobiler på markedet.

Står du og overvejer at købe en ny mobiltelefon lige nu, så vil vi her prøve at hjælpe dig lidt på vej med denne artikel. Er du på jagt efter den med det bedste kamera, den bedste kompaktmobil eller der hvor du får mest for pengene? Vores bud på disse, og flere andre, får du i artiklen her.

Samsung Galaxy Note10
Samsung Galaxy Note 10+ er mobilen der har alt og kan det hele. Foto: Mobilsiden

Samsung Galaxy Note 10+ – den der har det hele

Skræmmer prisen ikke, så er Samsung Galaxy Note 10+ den oplagte mobiltelefon, som byder på alt hvad man kunne ønske og forvente – og mere til. Dette er mobilen der blev topscorer, 6 ud af 6 stjerner i vores test, og som af Mobilsidens læsere blev valgt til Årets Mobil 2019.

Samsung Galaxy Note 10+ er ikke en lille mobiltelefon, der med dens store 6,8 tommer skærm og 196 gram godt kan fylde i lommen. Til gengæld får man markedets flotteste skærm, der blandt har HDR10+ og er meget lysstærk. Her får man et 4300 mAh batteri, der gerne holder to dage og lades hurtigt op igen. Galaxy Note 10+ er lynhurtig, har Android 10 og One UI 2.0 og lækre stereohøjtalere. Der sidder i alt fem kameraer i Galaxy Note 10+ og den leverer nogle af de allerbedste billeder på markedet.

Og eftersom det er en Galaxy Note, så indeholder den Samsungs S-Pen-stylus, der kan bruges til alt fra at skrive og tegne til fjernbetjening til PowerPoint-præsentationer og meget mere. Og så er den utroligt flot at se på i Aura Glow farven.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Note 10+

Sammenlign priser på Samsung Galaxy

OnePlus 7T
OnePlus 7T giver meget mobil for pengene. Foto: Mobilsiden.dk

OnePlus 7T – meget mobil for pengene

Selvom man går nogle tusinde ned i pris, så leverer OnePlus 7T en utroligt god oplevelse, der er overraskende tæt på de dyrere mobiler. OnePlus 7T er på nogle områder endda bedre end de dyreste smartphones på markedet, hvor specielt den ultra-flydende 90 Hz-skærm og OnePlus’ OxygenOS fortjener at blive fremhævet. Sammen giver de to ting en utroligt god smartphone-oplevelse.

Derudover er OnePlus 7T spækket med high-end hardware: Snapdragon 855, 8 GB RAM og lynhurtig 128 GB UFS 3.0-lagerplads, der klarer alt hvad man kaster efter den. Her finder man ingen trådløs opladning eller officielt IP-certificering og kameraet er ikke på højde med de allerbedste. Men mon ikke de fleste kan klare sig uden og i stedet spare en masse penge? Det ville vi sagtens kunne.

OnePlus 7T er et oplagt bud på en high-end mobiltelefon, der ikke koster en bondegård.

Læs også: Test af OnePlus 7T

Sammenlign priser på OnePlus

Motorola One Vision
Motorola One Vision er en fantastisk smartphone og den koster kun omkring 2.000 kroner. Foto: Mobilsiden

Motorola One Vision – fremragende mellemklasse-mobil

Hvor meget mobiltelefon kan man få for 2.000 kroner? Faktisk overraskende meget. Så meget at selv en mobilnørd som undertegnede ville være fint tilfreds med enkelte modeller i denne prisklasse. Der findes mange gode bud, men vi synes man får mest for pengene i Motorolas One Vision.

Her får man en flot og lysstærk skærm i et spændende 21:9-format, der har vist sig at være ganske praktisk. Softwaren er en nærmest ren Android-oplevelse og ydelsen samt batteritiden er rigtig god i prisklassen. Noget af det bedste ved Motorola One Vision er dens gode kamera, vis billeder til tider let kan forveksles med langt dyrere mobiltelefoner. Det er svært at sige noget rigtig dårligt om One Vision, der derfor også fint 6 ud af 6 stjerner i vores test.

Har du et par tusinde til en ny mobiltelefon, så tag et kig på denne. Har du lidt mere, så overvej storebroderen Motorola One Zoom.

Læs også: Test af Motorola One Vision

Sammenlign priser på Motorola

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e er relativt kompakt, men byder stadig på hardware fra øverste hylde.

Samsung Galaxy S10e – kompakt, men high-end

Gider du ikke rende rundt med en kæmpe klods af en mobil eller er der bare ikke plads nok i lommen, så er Samsungs “kompakte” Galaxy S10e et oplagt bud. Det er ikke en kompakt mobil som i iPhone SE-dagene med skærme på 4 tommer, men den er betydeligt mindre end de fleste andre high-end mobiler på markedet. Den måler 142,2 x 69,9 x 7,9 mm og vejer kun 150 gram, hvilket gør den langt mere behagelig at holde i hånden og bruge med én hånd.

På trods af den mindre størrelse, så er skærmen alligevel på 5,8 tommer – altså større end skærmen på en iPhone 8 Plus (5,5 tommer), men fylder og vejer alligevel meget mindre i lommen.

Den mindre størrelse betyder ikke, at Samsung Galaxy S10e er en ringere mobiltelefon, for den byder på samme hurtige og high-end hardware som de større Galaxy S10-modeller, der er et af Samsungs flagskibe. En hurtig Exynos 9820, 6 GB RAM og 128 GB lagerplads, der også kan udvides med MicroSD hukommelseskort. Kameraet er blandt de bedste på markedet, dog har den ikke optisk zoom.

En af vores favorit-mobiler fra 2019, som vi med glæde anbefaler.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S10e

Sammenlign priser på Samsung

Apple iPhone 11- undervurder den ikke

Den er svær at komme uden om og må bestemt heller ikke undervurderes. iPhone 11 kommer i tre udgaver: iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, der har hver deres rimeligt høje pris. For langt de fleste iPhone-købere iPhone 11 i “basisudgaven” være det bedste valg.

Her får man ekstremt hurtig ydelse, flot design og et af markedets allerbedste kameraer. Samtidig får man Apples iOS-software, der arbejder utroligt godt sammen med de andre produkter i Apples portefølje.

Sammenlign priser på Apple iPhone

Det var vores bud på de bedste mobiltelefoner her i starten af 2020. Har du andre gode bud på mobiltelefoner, som man bør overveje, så smid gerne en kommentar herunder.

Mere til sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 7/1/2020 kom der nyt i sagen med artiklen Læsernes valg: Her er Årets Mobil 2019Klik her for den påfølgende artikel.. Se de seneste nyheder om emnet her.