De første anmeldelser af iPhone XS er ude

De første tests af iPhone XS og iPhone XS Max begynder at dukke op. Her er hvad de forskellige internationale medier synes om dem

De første anmeldelser af iPhone XS er ude

Vi har endnu ikke selv fået fingre i de nye iPhones endnu, hvilket vi snart får, men de store udenlandske tech-sider er allerede færdige med deres tests. Så sidder du og overvejer at trykke på køb-knappen hos dit teleselskab eller en anden butik, så start lige med at se hvad der bliver sagt om de nye modeller først.

The Verge

The Verge synes generelt godt om de nye iPhone XS og XS Max, hvilket ikke ligefrem overrasker. Men det mener heller ikke, at en udskiftning af ens gamle iPhone er direkte nødvendig. iOS 12 har nemlig gjort sidste års modeller nærmest lige så hurtige, som den nye ser ud til at være. Så har man en iPhone X skal man ikke købe den nye, kun hvis man vil have iPhone XS Max med den store skærm. Men de anbefaler også man venter på iPhone XR, inden man haster ud og køber XS. Kameraet er blevet bedre, men ikke det bedste på markedet.

Karakter: 8,5 ud af 10. Vent på iPhone XR, siger The Verge.

Techrader

Det er lidt samme konklusion Techradar er kommet til. Kameraet er bedre og den er en anelse hurtigere. Men den er også samtidig meget dyr. Den er blevet bedre end iPhone X, men ikke nok til at retfærdiggøre en opgradering. 

Konklusion: Masser af kræfter og godt kamera. Samme design og meget dyr. Vent på iPhone XR.

Tomsguide
iPhone XS og XS Max er blandt de bedste mobiltelefoner man kan købe, men de er også horibelt dyre. Har man i iPhone 7 eller ældre, så vil de nye være en kæmpe opgradering. De klager desuden over den langsomme opladning, og der burde være mere plads i basismodellen på 64GB. De er til gengæld vilde med skærmen, det bedre kamera og hurtigere netværk.

Konklusion: Køb den hvis du har iPhone 7 eller ældre. Vent evt. på iPhone XR.

Wired
Den nye processor sætter standarden for kræfter i en smartphone, som giver en hurtig og ekstremt flydende oplevelse. Det nye Smart HDR og portrætfunktion, er de meget glade for, og skriver det fungerer rigtig godt. Derudover roser de stereohøjttalerne. De er knap så glade for, at designet er bibeholdt, at batteritiden er nærmest uændret og der ikke er en jackstik indgang. De siger der mangler noget ved iPhone XS, som gør man har lyst til at opgradere.

Karakter: 8 ud af 10

CNET
CNET er glade for det forbedrede kamera, specielt i lav belysning og i situationer med høj kontrast. De nævner hurtigere FaceID og Dual-SIM som fordele, men nævner manglende dongle til jackstik og gennemsnitligt batteri som ulemper.

Karakter: 8,9 ud af 10.

The New York Times
NY Times mener at prisen på de nye iPhones bliver retfærdiggjort ved det bedre kamera og skærmene, specielt skærmen på iPhone XS Max. Anmeldelderen var ikke vild med tanken om en 6,5 tommer skærm, men endte med at blive glad for den.

Konklusion: Man skal vælge iPhone XS Max eller vente og se hvad iPhone XR byder på.

Masable
Masable er vilde med det nye kamera og den store skærm på iPhone XS Max. Derudover fremhæver det kræften fra A12 chippen, som de siger “Performance still blows the best Android phones away”. Den hurtigere FaceID fremhæver de også. De synes dog den er ekstremt dyr og batteritiden er minimalt forbedret, samt der ingen hurtigoplader medfølger. De mener at man skal se bort fra, at designet er uændret ,og kigge på den forbedrede teknologi inden i iPhonen i stedet.

Karakter: 4,5 ud af 6

Vi, her på Mobilsiden.dk, går selvfølgelig også i gang med, at teste iPhone XS inden længe.

Læs også: iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt