Den rygtede iPhone 5SE kommer måske i en version med kun 16GB lager

Vi havde håbet at iPhone 6s var den sidste iPhone med kun 16GB lagerplads. Nu tyder det på at iPhone 5SE også kommer med kun 16GB.

Den rygtede iPhone 5SE kommer måske i en version med kun 16GB lager

Der florerer masser af rygter omkring den kommende mini iPhone, som åbenbart kommer til at hedde iPhone 5SE. Indtil videre kommer den med en 4″ skærm og et design som iPhone 6, bare presset ned i iPhone 5 størrelse. 

De nye informationer lyder på at den skulle komme med Apples seneste A9 processor, og dermed ikke anvende den efterhånden aldrende version fra iPhone 6. Det tyder dog på at den vil kommende i en lidt anden variant end den fra iPhone 6s. Grunden til dette skulle være at der også er en iPhone 7 på markedet til efteråret, og Apple ser helst ikke at iPhone 5SE er meget langsommere end den.

Læs også: Apple iPhone 6S Plus: Mere af det hele [TEST]

4″ skærm, topydelse, lækkert design – det lyder alt sammen rigtig godt, ikke? Nu bliver der dog meldt ud at den tilsyneladende kommer i en lille 16GB version. Vi havde håbet at tiden, hvor man skulle slette lokale ting på sin iPhone ville være slut, men åbenbart ikke helt endnu. 16GB er småt nok til at de fleste på et tidspunkt vil opleve pladsproblemer.

Et nyt billede af den såkaldte iPhone 5SE.

Selv har jeg en kone med en 16GB iPhone der konstant sletter billeder, for at kunne tage flere. Og det er desværre ikke længe siden at jeg lavede en nulstiling af den(Jeg gider ikke mere Apple!?!). Der er selvfølgelig altid muligheden for at købe en model med mere lagerplads, men mange vælger nok at spare her og købe den billigste model i tanken om at det er nok – hvilket det dog sjældent er.

Læs også: Mulig iPhone 6C fanget på fotos

Det tyder på at iPhone 5SE bliver præsenteret den 14. marts, og vi holder selvfølgelig øje med flere rygter.