Det her bliver AKG-headsettet til Samsung Galaxy S8

Når Samsung Galaxy S8 får debut næste uge, vil der medfølge et langt bedre headset end tidligere.

Det her bliver AKG-headsettet til Samsung Galaxy S8

Medfølgende headset er sjældent noget at råbe hurra for. Mobilproducenter øjner her ofte muligheden for øge indtjeningen ved enten at spare det helt væk, eller ved at spare på headsettets kvalitet.

Når Samsung lancerer Galaxy S8 næste uge, ser det i midlertidigt ud til, at Samsung pønser på at inkludere et headset som er klasser over, det der typisk følger med en smartphone.

De første billeder af det kommende headset bekræfter, at Samsung her allierer sig med lydspecialisterne fra nyindkøbte AKG og at potentialet i det kommende headset er stort.

Læs også:  Nye billeder af Samsung Galaxy S8 og priser på tilbehør lækket

Samsung akg
Foto: Sammobile.com

Plads til større lyd

Designet adskiller sig fra Samsung tidligere hvide IEM-headset, ved at forertække et nyt, mere seriøst look i sort plast. Kablerne ser samtidig væsentligt kraftigere ud og dennes sleeve vil være en mærkbar opgradering.

Lydmæssigt er den største upgrade nok at finde i driveren. Udformningen af headsettet giver plads til en langt større højtalerenhed. Skønsmæssigt ser der ud til at være plads til over 10mm driver – væsentligt større ende de 6-8mm drivere der typisk finds i low-end IEM-headsets.

Se også:  Rygte: Samsung Galaxy S8 kan optage super-slow motion

Samsung akg
Foto: Sammobile.com

Bliver ikke trådløse

De lækkede billeder bekræfter også, at Samsung ikke vil satse på en trådløs tilslutning til det medfølgende headset – det bliver et klassisk kablet headset du får her.

På billederne kan det samtidig anes, at det traditionelle 3,5mm jack-stik forbliver og altså heller ikke bliver afløst af en USB-C løsning.

Se også:  Samsung sætter dato på Galaxy S8-lancering