Detaljer om Samsung Galaxy S7 (Project Lucky) dukker op

Samsung Galaxy S7 ligger noget ude i fremtiden, men allerede nu dukker der lidt informationer om det nye flagskib op.

Detaljer om Samsung Galaxy S7 (Project Lucky) dukker op

Samsung har ikke andet end lige lanceret Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+, men de er naturligvis allerede i gang med at planlægge lanceringen af Galaxy S7 som indtil videre har fået kodenavnet Project Lucky.

Der er lang tid til en egentlig lancering, men nogle tidlige detaljer er dukket op som giver os en forsmag på hvad der er i vente.

Læs også: Første batteritest af Galaxy Note 5 og S6 Edge+ tegner ikke godt

Som bekendt er Qualcomm i færd med at forberede lanceringen af deres Snapdragon 820, Samsung enheden er spottet i en AnTuTu benchmark med netop denne processor i maven. Yderligere er Lucky-enheden udstyret med 4 GB RAM, 16 megapixel kamera og et 5,7 tommer display.

Et andet rygte fortæller, at Samsung planlægger en lancering af to forskellige S7 modeller, en med 5,1 tommer QHD display, og en med 5,8 tommer muligvis med 4K opløsning.

Læs også: Ny Samsung S6 Edge+: dansk pris og tilgængelighed

Detaljer fra Geekbench viser en Samsung LUCKY-LTE enhed med et endnu ukendt octa-core chipsæt. Der spekuleres i, at der er tale om Samsungs egen Exynos processor, samt at Samsung muligvis vælger at bruge forskellige processorer (med forskellig
modem-understøttelse) alt afhængig af regionen.

MicroSD returnerer?

Endnu et rygte peger i retning mod som formentlig skal tages med et vognlæs salt, er at microSD kortet vil gøre sin retur, men et udskifteligt batteri vil fortsat ikke være at finde.

Derudover forventes det at telefonen leveres med 32 eller 64 GB hukommelse.

Kilde: Android Authority