Dette års iPhones vil kunne oplade AirPods trådløst

Det ser ud til at Apple springer med på vognen og vil give de kommende iPhones omvendt trådløs opladning.

Dette års iPhones vil kunne oplade AirPods trådløst

Trådløs opladning hitter og mange smartphoneproducenter arbejder på at få mest muligt ud at teknologien. Huawei var de første der tilbød omvendt trådløs opladning, men Samsung var hurtige til også at tilbyde forbrugerne denne mulighed i Galaxy S10.

Nu ser det ud til at Apple også springer med på vognen og vil give de kommende iPhones omvendt trådløs opladning. Apple har netop opgivet deres plade med trådløs opladning, som kunne oplade flere enheder samtidigt, pga. tekniske udfordringer.

Læs også: Apple kaster håndklædet i ringen: AirPower droppet

Hvad kan omvendt trådløs opladning

Trådløs opladning giver muligheden for at lade mobilen op, uden man behøver smide et kabel i den. Men omvendt trådløs opladning giver mulighed for at selve mobiltelefonen oplader andre enheder trådløst. Det kan være andre mobiler, men også tilbehør som hovedtelefoner. Lige nu er der ikke mange typer produkter med mulighed for trådløs opladning, men med tiden vil der komme flere til.

Ifølge den kendte Apple analyst Ming-Chi Kuo, så vil Apple tilbyde omvendt trådløs opladning i deres kommende iPhones. Det betyder at man fremover vil kunne oplade andre iPhones med en iPhone, trådløst vel at mærke. Men man kan fx også oplade de AirPods, hvis man har investeret i etuiet med trådløs opladning indbygget.

Større batteri i 2019 iPhones

Ming-Chi Kuo siger videre, at dette vil kræve et større batteri, så han forventer at batterikapaciteten i dette års iPhones vil stige markant. Op til 15 procent større batteri i efterfølgeren til iPhone XS Max og 25 procent i iPhone XS.

Tip: Tre gode trådløse opladere