Disse AI-funktioner får Samsung Galaxy S24-serien

Samsung udstyrer den kommende Galaxy S24-serie med et væld af AI-funktioner. Nu afslører nyt læk nogle af de nye AI-funktioner, som du kan se frem til.

Disse AI-funktioner får Samsung Galaxy S24-serien

Der svirrer efterhånden mange rygter om den kommende Samsung Galaxy S24-serie. Et af dem handler om, at telefonen bliver lanceret den 12. januar næste år.

Der har også været rygter om specifikationer og ydeevne, og så er der blevet lækket billeder af den kommende S24-serie. Et tredje rygte går på, at Samsung Galaxy S24-serien introducerer en lang række AI-funktioner. Nu viser nyt læk, hvilke AI-funktioner du kan se frem til.

Læs også: Første rigtige billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S24 Ultra ud

Samsung Galaxy S24 har stort fokus på AI

Samsung har allerede bekræftet, at det med Galaxy S24-serien bliver muligt at live-transskribere opkald. Denne funktion er dog i første omgang forbeholdt engelsksprogede lande.

Nyt læk fra X-brugeren @BennettBuhner, der er kendt for at lække informationer om kommende telefoner, viser, hvilke AI-funktioner vi ellers kan se frem til.

Der er helt konkret tale om funktioner, som vi allerede har set på Googles Pixel 8-serie. I første omgang kan Bennett Buhner løfte sløret, for at det vil være muligt at danne AI-genererede baggrundsbilleder på Samsung Galaxy S24. Her vil Samsung benytte Googles AI-tjeneste.

Yderligere får vi også Samsungs eget bud på Google Fotos-funktionen Magic Editor, der for eksempel kan fjerne uønskede elementer fra et billede, du allerede har taget. Her vil Samsungs funktion gøre det muligt at udvide et billede uden for dets område med automatisk udfyldning via AI.

Bedre kontrol med batteriet og forbedringer af Samsung Notes

Med Samsung Galaxy S24-serien og One UI 6.1 vil det også være muligt at forlænge batteriets levetid. Samsung vil nemlig introducere tre nye indstillinger – Basic, Adaptive og Max.

I den grundlæggende batteriindstilling vil telefonen lade fuldt op til 100 procent. Når telefonen er fuldt opladt, vil den stoppe opladningen og genoptage, når batteriniveauet når ned på 95 procent.

Den adaptive batteriindstilling er smart, hvis du oplader telefonen over natten, mens du sover. Her vil telefonen nemlig lade hurtigt op til 80 procent og lade de sidste 20 procent op, lige inden du står op om morgenen.

Max-tilstanden vil sætte en begrænsning på din telefon, så den altid kun vil lade op til 80 procent, hvilket forlænger batteriets levetid.

Derudover vil Samsung Notes-appen også få et AI-løft. Samsung Notes vil nemlig i fremtiden kunne omdanne en længere liste af notater til punktform.

Læs også: Den fedeste nyhed i Samsung Galaxy S24 kræver abonnement