Første rigtige billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S24 Ultra ud

De første rigtige billeder af Samsungs kommende Galaxy S24 Ultra-topmodel dukket op. De viser et - på mange måder - velkendt design, men med visse ændringer.

Første rigtige billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S24 Ultra ud

Lanceringsdatoen for den kommende Galaxy S24-serie fra Samsung er endnu ikke bekræftet, men det forhindrer ikke rygter og billeder i at dukke op på internettet.

Læs også: Samsung Galaxy S24 og S24+ bliver langsommere end S24 Ultra

Her er billederne af Samsung Galaxy S24 Ultra

Skal man tro de seneste rygter og billeder, der er blevet lækket på internettet, vil Samsung Galaxy S24 Ultra få en flad skærm samt flad bagside. Den nuværende topmodel fra Samsung, Galaxy S23 Ultra, har en lettere kurvet skærm, men det ser altså ud til, at Samsung vil gå væk fra det design i den kommende topmodel.

De nye billeder viser Samsung Galaxy S24 Ultra i en sølv farvevariant. Som det ses, ligner den kommende topmodel fra Samsung sin forgænger på en prik, hvis man ser bort fra den flade skærm og bagside.

Det er X-brugeren DavidMa05368498, som har delt de nyeste lækkede billeder.

Læs også: Samsung kommer med overraskende billig foldbar mobil i 2024

 

Seneste rygter om Samsung Galaxy S24 Ultra

Det forventes, at Samsung Galaxy S24 Ultra vil få den nye Snapdragon 8 Gen 3-chip fra Qualcomm i en specialtilpasset udgave, præcis som vi så det med S23-serien.

Ifølge de seneste rygter vil Galaxy S24 Ultra få et kamerasetup med en 200 megapixel primær sensor, en 50 megapixel sensor med periskoplinse, en 12 megapixel sensor med ultravidvinkel og en 10 megapixel sensor med telefotolinse.

Batteriet bliver angiveligt på 5,000mAh, som kan oplades med med en effekt på op til 45 watt.

Galaxy S24-serien må også forventes at komme med den nyeste Android 14-software, som Samsungs eksisterende telefoner så småt er begyndt at blive opdateret til.

Læs også: Den fedeste nyhed i Samsung Galaxy S24 kræver abonnement

Lanceringsdato endnu ikke bekræftet

Selvom det vælter frem med rygter om den kommende Galaxy S24 Ultra, har Samsung endnu ikke officielt bekræftet en dato for lanceringen af telefonen.

Skal man tro rygterne, vil telefonen dog blive lanceret d 17. januar i San Jose i USA.

Læs også: Insiderviden: Samsung Galaxy S24 lanceres til januar