Disse Sony-telefoner får Android 10

Sony har selv været ude og bekræfte, hvilke af producentens telefoner, der kan forvente en opdatering til Android 10.

Disse Sony-telefoner får Android 10

Sonys smartphones svinger i popularitet på trods af, at de laver nogle ganske habile telefoner. Senest testede vi Sony Xperia 5, der scorede 5 flotte stjerne, og blev udråbt som den bedste Sony i lang tid.

Læs også: Test: Sony Xperia 1 – En betagende skærm

Sony Xperia 5 er også dene ene af de to flagskibsmodeller fra Sony, der først kan se frem til en opdatering af styresystemet. Både Xperia 5 og Xperia 1 får Android 10 allerede i december, mens seks andre modeller kan se frem til Android 10 i 2020.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 får, sammen med Xperia 5, Android 10 i næste måned. Foto: Mobilsiden

Det er Sony selv, der via et blogindlæg har bekræftet, hvilke telefoner, der kan se frem til en opdatering. Udover de to topmodeller, så har Sony bekræftet seks andre modeller, der dog først modtager opdateringen til næste år, uden at Sony kommer med en specifik dato.

De seks modeller fra Sony, der får Android 10 i 2020 er:

  • Xperia 10
  • Xperia 10 Plus
  • Xperia XZ2
  • Xperia XZ2 Compact
  • Xperia XZ2 Premium
  • Xperia XZ3

Sony tager selv det forbehold, at nogle markeder og udbydere IKKE vil vil være kvalificerede til Android 10. Heller ikke her kommer Sony nærmere ind på, hvilke markeder, eller udbydere, der kunne være tale om. Det vil dog være højst usædvanligt, hvis Sony ikke ruller det seneste styresystem ud i Danmark.