Er Google Pixel 9 allerede lanceret?

Google har tilsyneladende allerede lanceret Pixel 9-serien i Algeriet. I denne video ses Google Pixel 9 i lyserød.

Er Google Pixel 9 allerede lanceret?

Pixel 9 er tilsyneladende allerede på markedet i Algeriet, og telefonen kan ses i en kort hands-on video.

Se også: Tjek bedste tilbud på brugte iPhones

Google Pixel 9 lanceret tidligt?

Google har sendt teasere ud om lanceringen af Pixel 9-serien, der skal finde sted tidligere end de forgange år. Dog skulle den ikke være ude allerede nu.

Nu er der en opmærksom entusiast, der har opdaget, at Pixel 9 allerede er på markedet i Algeriet.

Det er X-brugeren (Twitter) Hani Mohamed Bioud, der har delt de første hands-on billeder af Pixel 9 i en ny lyserød farve.

På filmen får man et godt indtryk af Pixel 9, der får et noget ændret design. Her ser man de nye kameraø, den firkantede iPhone-agtige ramme, afrundede hjørner og ikke mindst en af de nye vovede farver.

Hani Mohamed Bioud har ikke set Pixel 9 Pro eller Pixel 9 i andre farver. Måske er der tale om et markedsføringsstunt, som da iPhone 4 blev fundet på en bar tilbage i 2010.

Se også: Test af nye mobiltelefoner

Pixel 9 kommer i vilde farver

Vi forventer tre forskellige versioner af Pixel 9 i år – Pixel 9, Pixel 9 Pro og den større Piel 9 Pro XL. Vi har også set tidligere se billeder af de tre telefoner.

Angiveligt skulle Pixel 9 komme i farverne Jade, Obsidian, Peony og Porcelain, men Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL kommer i Hazel, Obsidian, Porcelain og Rose.

Flere billeder og andre detaljer om Pixel 9-serien dukker nok op de kommende dage.

Se også: De bedste priser og tilbud på Google-telefoner

Google præsenterer Pixel 9-serien den 13. august

Google vil den 13. august slippe Pixel 9-serien fri til deres årlige Made By Google-event. Det plejer først at være i oktober, men er i år flyttet frem til august.

Man kan spekulere i, at Google endelig føler, at de er klar til at konkurrere direkte med Apple og deres iPhones, og derfor vil lancere deres telefoner lige før Apples iPhone 16.

Se også: Sammenlign priser på alle de nyeste telefoner