Flest besøger Pornhub på mobilen fra en iPhone

Pornhub er klar med årets statistikker, som blandt andet afslører, at der er flere besøgende fra mobilen fra iOS end Android.

Flest besøger Pornhub på mobilen fra en iPhone

Pornhub, som de fleste nok kender til, er for syvende år i træk klar med årets statistikker, hvor de kigger på alle deres indsamlede data fra 2019. Og man skal bestemt ikke undervurdere denne rapport, for Pornhub er større end man skulle tro. Hjemmesiden havde i 2019 42 milliarder besøgende, hvilket svarer til cirka 115 millioner besøgende per dag.

I 2019 havde Pornhub 6,83 millioner video uploads og hele 8,7 milliarder søgninger efter indhold på en side, hvor et af de mest søgte ord er “alien”, altså rumvæsen. 

Der er mange sjove tal i Pornhubs rapport, men for Mobilsiden.dk er der også nogle ret interessante af slagsen. Faktisk kommer hele 76,6 procent af Pornhubs besøgende ind fra mobilen, hvor kun 16,3 procent af trafikken er fra computer. Næsten en fjerdedel af de besøgende fra en computer bruger Windows.

Pornhub 2019
76,6 procent af Pornhubs trafik kommer fra mobilen, og er endda i år steget med 7 procent. Foto: Pornhub

Pornhub har flest besøgende fra iPhones

Med 76,6 procent af sidens besøgende fra mobiltelefonen, er det interessant at kigge på hvilke operativsystemer de besøgende bruger samt hvilken version af softwaren de er på.

52,8 procent af Pornhubs mobile besøgende bruger Apple iOS, mens 46,6 procent bruger Android. 0,5 procent bruger udefinerede styresystemer. I forhold til sidste år er trafikken fra iOS steget med 19 procent, mens den fra Android er faldet med 14 procent.

Hele 71 procent kommer fra Apples seneste udgave af iOS, version 13. Fra iOS 12 er der 24 procent og 3 procent fra iOS 11. Dette ser helt anderledes ud på Android.

Pornhub 2019
Størstedelen af de mobile besøgende bruger Apples. Foto: Pornhub

Kun 2 procent af mobilerne har Android 10

Pornhub har mange besøgende fra Android, også selvom det er færre end fra iPhones, men der er kun 2 procent af Android-mobilerne, der er udstyret med Googles nyeste Android, Android 10, hvor Apple til sammenligning er oppe på 71 procent.

Den mest brugte Android-version er Android 9 Pie, der dominerer med 48 procent, efterfulgt af Android 8 Oreo med 23 procent og Android 7 Nougat med 12 procent. 

Det er kun de ældgamle Android Jelly Bean og Kitkat, der med hver 1 procent, der hopper ind på Pornhubs hjemmeside, færre gange end Android 10.

Google selv har endnu ikke udgivet statistik der viser, hvor mange der har fået Android 10, hvorfor disse tal fra Pornhub er ekstra interessante.

Pornhub 2019
71 procent kommer fra Apples nyeste udgave af iOS, mens kun 2 procent kommer fra mobiler med Android 10. Foto: Pornhub

Rapporten indeholder langt flere sjove og interessante tal. Har du lyst, så kan du tage et kig på dem her.