Følg dine fodboldhold på mobilen

Er du forhindret i at se dit yndlingshold spille, så kan med denne app følge med i live-score, boldbesiddelse og andre gode statistiker

Følg dine fodboldhold på mobilen

I disse dage går de fleste fodboldrækker ind i de afgørende faser.

I Danmark starter der for første år det nye slutspil, som starter efter den kommende landsholdspause.

Det kan for nogle være svært at se alle de kampe man gerne vil, og bevare overblikker over, hvem er ved at rykke ned og hvem kan stadig nå europæiske pladser.

Læs også: Så meget sparer du ved at købe OnePlus 3T hos Teleselskabet 3

Og her findes der er utal af forskellige apps på markedet, som kan give et belejligt overblik. En af disse er app’en FotMob

App’en findes både til Android og iOS og giver mulighed for at følge dit eller dine favorithold på tætteste hold.

FotMob nyheder
på FotMob kan du nemt følge nyheder fra hele fodboldverdenen. Foto: Mobilsiden.dk

Når du første gang logger på FobMob bliver du bedt om at vælge dit eller dine favorithold.

Herefter kan du vælge mellem stort set det meste af verdens ligaer, hvilke du ønsker at følge fremover.

Du kan ydermere vælge, at få automatiske notifikationer, når dit hold skal spille. På den måde vil du hele tiden blive holdt ajour om når dit hold skal i aktion.

Kampoversigt
Du får nemt et overblik med FotMob. Foto: Mobilsiden.dk

På de store ligaer, vil du udover live-score også kunne få direkte kommentator-spor live til kampen, så du den vej også nemt kan følge med.

Du kan også vælge om du vil have sendt notifikationer med nyheder omkring dit favorithold. Det kan være de nyeste transferrygter, opdatering på skadeshistorik eller mere generelle historier om klubben.

FobMob statistik
Du kan se statistik live på dine kampe mens de spilles. Foto: Mobilsiden.dk

I app’en kan du også finde statistik over boldbesiddelse, skud på mål osv. Alle de vigtige tal, man har brug for i de efterfølgende diskussioner omkring kampens udfald.

Typisk vil du også en times tid inden kampstart kunne finde startopstilling på de forskellige hold, samt du vil selvføgelig kunne gå ind på de forskellige klubber og se deres kampprogram, skadede spillere og nuværende kampform.

Nu kan man jo næstes ikke sige fodbold uden at sige betting, så man kan selvfølgelig også spille på resultatet af fodboldkampe, dog ikke fra denne app, men for eksempel fra steder som Bet365 hvor du også kan indløse en sportbonuskode.dk