Første billede af Samsung Galaxy S8 lækket

Det første billede af, hvad der formodes at være Samsung Galaxy S8 er efter måneder med rygter omsider dukket op. Se det nye design her.

Første billede af Samsung Galaxy S8 lækket

Så skete det: Det angiveligt første billede af Samsung Galaxy S8 er nu dukket op. Denne gang er det hjemmesiden Slashleaks, som har spottet det måske første rigtige billede af telefonen fra en bruger på det kinesiske sociale medie Weibo.

Brugeren har delt et billede taget ’hands-on’, som giver det absolut første kig på, hvordan det nye design i Galaxy S8 kommer til at se ud – og der må siges i høj grad at skenoget.

Læs også: Rygte: Samsung arbejder på en 6″ stor Galaxy S8+ 

Rygter har gået på, at Samsung vil skrotte home-knappen og de kapacitive knapper og rykke dem om bagpå for at gøre plads til en større skærm, der optager endnu mere af fronten – og ganske rigtigt. Præcis dette ser ud til at være tilfældet på det lækkede billede, hvor det også ses, at telefonen har en kurvet skærm. Rygter går nemlig også på, at Samsung kun vil gøre brug af kurvede skærme i år i modellerne Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8
Foto: Slashleaks.com

Det nye design betyder, at det kun er en meget lille del af toppen og bunden, der udgøres af andet end skærm – måske hvad der svarer til en halv centimeter. Der er kun akkurat blevet plads til frontkameraet, højttaleren og de tilhørende sensorer i toppen samt Samsungs logo, som nu er flyttet til bunden. Dermed må Samsung formodes at gå over til softwareknapper, som dog ikke er til at se på dette billede. Der kan være tale om, at de skjules, når de ikke er i brug.

Til sidst ses det også på billedet, at telefonen kører med den nyeste version af Samsungs tilpasning – højst sandsynligt Android 7.0 Nougat, hvor der er nye, farverige ikoner i indstillingerne og et gennemgående hvidt tema.

Læs også: Rygte: Galaxy S8 får ny placering af fingerscanneren

På nuværende tidspunkt er der intet, der kan bekræfte rigtigheden af dette billede, men umiddelbart synes billedet at fremstå ganske troværdigt med et relativt genkendeligt Samsung-design og med ændringer, der stemmer overens mere flere tidligere rygter. Som tiden går, og når flere billeder dukker op, dannes der et klarere billede af, hvordan Samsung Galaxy S8 bliver og om dette billede viser den ægte vare.

Hvad tror du? Er dette det første kig på Samsung Galaxy S8, eller er der noget, der får alarmklokkerne til at ringe? Giv meget gerne dit bud i en kommentar nedenfor.