Første billede af Samsung Galaxy Z Fold 2 dukker op

Samsungs næste foldbare mobil, som bliver præsenteret 5. august, er for første gang dukket op på et billede.

Første billede af Samsung Galaxy Z Fold 2 dukker op

Samsung har allerede bekræftet, at Galaxy Z Fold 2 – den næste foldbare mobil fra Samsung – bliver præsenteret den 5. august ved Samsungs næste Unpacked-event, men der har endnu ikke været nogle lækkede billeder, som viste, hvordan telefonen ser ud.

Det er indtil i dag, hvor der netop er blevet lækket et billede – dog i en så lille størrelse, at det er ganske svært at se detaljerne. Ikke desto mindre giver billedet en indikation af, hvad vi kan forvente inden længe.

Det er Samsung-tipsteren IceUniverse, som har delt et billede på Twitter, som ser ud til at stamme fra det kinesiske sociale medie Weibo.

På billedet ses det først og fremmest, at Galaxy Z Fold 2 får samme kobberfarve som Galaxy Note 20 Ultra, som Samsung selv kom til at offentliggøre et billede af på dets hjemmeside.

Læs også: Mobildeal: Spar op til 2.400 kroner på Samsung Galaxy S20-serien

Meget større skærm på ydersiden

Hvad der dog er mere interessant er, at Galaxy Z Fold 2 ser ud til at få en væsentligt større skærm på ydersiden end sin forgænger, Galaxy Fold, fra september 2019. Den ydre skærm i forgængeren målte 4,6″, hvilket efterlod en masse unødvendig plads især over og under skærmen. Det ser Samsung ud til at have forbedret markant med den kommende Galaxy Z Fold 2.

På billedet ses også samme kamerahus som på Galaxy Note 20 Ultra. Der ses umiddelbart to sensorer, men mon ikke der gemmer sig en tredje sensor ligesom på Note 20 Ultra? Et rygte går i hvert fald på, at der skulle være tre af slagsen, og at de får opløsningerne 12, 16 og 64 megapixel.

Den indre skærm i Galaxy Z Fold 2 skulle angiveligt måle 7,59” og have en opløsning på 1.689 x 2.213 pixels. Ligesom Galaxy Z Flip vil den blive udstyret med Ultra Thin Glass, så telefonen rent faktisk kan foldes. Skærmen skulle angiveligt også understøtte 120 Hz ligesom Galaxy S20 Ultra og den kommende Note 20 Ultra.

Det forlyder også, at Galaxy Z Fold 2 vil få en pris i nærheden af 1.880 amerikanske dollars, hvilket vil være omkring 100 dollars eller 5 % mindre end forgængeren. Da den oprindelige Galaxy Fold fik en dansk pris på 15.900 kroner, vil mulig dansk en pris i Danmark for den kommende Galaxy Z Fold 2 være 15.000 kroner.

Samsung har som bekendt bekræftet – eller rettere antydet meget kraftigt – at Galaxy Z Fold 2 bliver præsenteret ved den næste Unpacked-event, som vil finde sted den 5. august. Mobilsiden dækker naturligvis alle nyhederne derfra.

Se også: Find de bedste priser på Samsung-telefoner