Første pressefoto af LG V30 lækket

Et knivskarpt pressefoto af LG V30 er dukket op forud for annonceringen af topmodellen den 31. august.

Første pressefoto af LG V30 lækket

Små fire uger forud for lanceringen af den kommende LG V30-topmodel er det første pressefoto dukket op, og dermed kan du nu få en god fornemmelse af, hvordan den kommer til at se ud.

Det er Twitter-tipsteren UniverseIce, som har delt pressefotoet af LG’s næste topmodel. Her ses det samme design, som er blevet afsløret via tidlige 3D-renderinger lavet på baggrund af såkaldte CAD-filer fra enten LG selv eller samarbejdspartnere. Dette billede ser dog ud til at være en mere endelig udgave af V30, men baggrundsbilledet på telefonen synes dog lidt utraditionelt i forhold til hvilke baggrundsbilleder, der normalt er at finde på pressefotos.

Nederst på det delte billede ses LG V30 også ved siden af LG G6 og Samsung Galaxy S8+, og selv om der ikke er tale om en 100 % størrelsesmæssig korrekt sammenligning, giver billedet en ret god idé om, hvor meget af pladsen der udgøres af LG’s FullVision-skærm i forhold til i LG G6 og Samsung Galaxy S8+. Ud fra billederne at dømme bliver LG V30 set forfra næsten identisk med G6 med den ene forskel, at LG omsider har skrottet logoet nede i bunden, så der er endnu mindre skærmkant i bunden.

Læs også: LG inviterer til afsløring af V30 op til IFA 2017

LG V30 bliver som bekendt afsløret torsdag den 31. august op til IFA 2017 i Berlin, som forløber fra den 1. til 6. september. Allerede i forvejen har LG bekræftet, at V30 bliver LG’s første smartphone, som får et OLED-skærmpanel fra LG selv.