Foldbar iPhone – her er verdens første af sin art

Når Apple ikke kan komme med en foldbar telefon, er det godt, at der findes andre, der kan gøre arbejdet - her er verdens første foldbare iPhone.

Foldbar iPhone – her er verdens første af sin art

En kinesisk iPhone-bruger med de tekniske færdigheder i orden har formået at tage hængslerne fra en Motorola Razr 2020 og lave sin egen foldbare iPhone ud af en iPhone 13 Pro.

Alt efter hvad vi ved, så er der tale om den første foldbare iPhone nogensinde. Apple har i hvert fald endnu til gode at sende en officiel foldbare iPhone på markedet, hvis de da overhovedet gør det. Og vi har i hvert fald ikke tidligere set et hjemmestrikket bud på, hvordan den kan se ud og fungere.

Mens bundkortet med chip og hukommelse befinder sig i den nederste halvdel, er batteriet, sensorerne og kameraerne placeret i den øverste halvdel.

Se også: De bedste foldbare telefoner

Brugerfladen ikke tilpasset den foldbare iPhone

Som man kan se på videoen herunder, er brugerfladen ikke tilpasset den bøjelige skærm og det er formentlig ikke lige sådan, Apple kommer til at designe en klap-iPhone.

Så ja, det er et primitivt bud på en konkurrent til Samsung Galaxy Flip-telefonerne, men det er nu alligevel et imponerende arbejde, der er lavet med delene fra Razr 2020 på iPhone.