Foto viser Samsung Galaxy S10 med hul i skærmen

Et spionfoto viser, hvordan den kommende Samsung Galaxy S10 med et lille hul i det øverste højre hjørne til frontkameraet ser ud i virkeligheden.

Foto viser Samsung Galaxy S10 med hul i skærmen

Der har i efterhånden nogle uger svirret rygter i luften om, at Samsung udstyrer den næste Galaxy S10-topmodel med et hul direkte i skærmpanelet – og nu ser den ud til at være god nok.

Læs også:  Her er mulige danske priser på Samsung Galaxy S10 og S10+

Twitter-tipsteren evleaks har nemlig delt et billede af en af varianterne af Galaxy S10. For første gang ses telefonen nu i virkeligheden , hvilket giver et noget bedre indtryk af, hvordan designet kommer til at se ud.

På billedet ses det, at der er lavet et hul i skærmens øverste højre hjørne, præcis som det er kommet frem af andre tipstere i løbet af december måned. Dette billede giver dog en bedre fornemmelse af, hvordan hullet med plads til et frontkamera tager sig ud i virkeligheden.

Størrelsen på sensoren ser umiddelbart ud til at være meget lig den sensor, der sidder i den forholdsvis nye Galaxy A8s – den første telefon fra Samsung med et hul i skærmen, som dog kun er lanceret i Kina indtil videre.

Samsung Galaxy A8s
På Samsung Galaxy A8s ses det, hvordan hullet skaber en del luft rundt om statuslinjen. Foto: Youtube.com ( Amir Technical)

På grund af hullets placering ser det ud til, at Samsung gør statuslinjen væsentligt højere i Galaxy S10-serien. Det har i hvert fald været fremgangsmåden med Galaxy A8s, som kan ses på billedet overfor.

Det kan derfor diskuteres, om man overhovedet vinder noget skærmplads ved at skifte den omdiskuterede notch ud med et hul i skærmen – eller som i Samsungs tilfælde ved at gå fra en normal skærm til en skærm med et hul.

Kommer i fire forskellige varianter

Hvis vi ser bort fra hullet i skærmen, ser Galaxy S10 grundlæggende ud til at få et design ligesom dens forgængere – altså en stor, kurvet skærm med afrundede hjørner, der dækker det meste af fronten.

Da kanten over skærmen ikke længere behøver at have samme højde som et lille frontkamera, er der kommet en noget tyndere kant over skærmen i Galaxy S10. Der er dog stadig blevet plads til en tynd højttaler til telefonopkald. Bunden af Galaxy S10 ser ud til at være forholdsvis uændret.

Samsung Galaxy S10 ventes at blive lanceret i fire forskellige varianter:

  • Galaxy S10 Lite (Beyond 0): 5,8″ flad skærm, 2 bagkameraer, 1 frontkamera og fingeraftrykslæser i siden
  • Galaxy S10 (Beyond 1): 6,1″ kurvet skærm, 2 bagkameraer, 1 frontkamera og fingeraftrykslæser i skærmen
  • Galaxy S10+ (Beyond 2): 6,4” kurvet skærm, 3 bagkameraer, 2 frontkameraer og fingeraftrykslæser i skærmen
  • Galaxy S10 5G (Beyond X): 6,7” kurvet skærm, 4 bagkameraer, 2 frontkameraer, 5G og fingeraftrykslæser i skærmen

Samsung Galaxy S10-serien ventes at blive præsenteret den 20. februar og lanceret den 8. marts.