Galaxy S10E bliver Samsungs konkurrent til iPhone XR

Der kan ikke være mange uger til et kommende Samsung Galaxy S10 event. Nu dukker der nye informationer op om den billigste model i serien.

Galaxy S10E bliver Samsungs konkurrent til iPhone XR

Rygterne om Samsungs kommende flagskib vil ingen ende tage. Men der er heller ingen tvivl om, at netop dette produkt er vigtigt for den koreanske elektronikgigant, da de taber markedsandele og mærker andre smartphone-producenter ånde dem i nakken. Som vi skrev forleden, så skulle der komme hele tre eller fire forskellige udgaver.

Den billigste af dem var først rygtet til at få navnet S10 Lite, men det bliver nu i stedet S10E. Hvad “E’et” står for må vi gætte os til. 

I forhold til de dyrere S10-modeller, så er der nogle få forskelle, så den kan fastholde en lavere pris. Der bliver fx ikke en fingeraftrykslæser i skærmen og den får også en mindre skærm. 

Læs også: Billeder viser Samsung Galaxy S10 med stort hul i skærmen

galaxy s10
Rendering af Samsung Galaxy S10+ med to frontkameraer.

Til gengæld skulle den blive meget billigere end de andre S10 modeller. Hvor meget er endnu ikke sikkert, men den skulle angiveligt blive en direkte konkurrent til Apple iPhone XR. Den blev lanceret til 6.699 kroner, så det bliver i omegnen af denne.

Samsung Galaxy S10E får en 5,8 tommer skærm, med ekstremt små kanter omkring skærmen, et enkelt hul i skærmen til selfie kameraet og Exynos 9820 chipsættet.

Læs også: Sådan kan bagsiden af iPhone XI komme til at se ud