Google Fotos tilføjer dybderedigering til iPhones

Den populære Google Fotos app bliver nu opdateret, så den bl.a. kan redigere dybde i billeder taget med iPhones.

Google Fotos tilføjer dybderedigering til iPhones

Google Fotos er blevet utroligt populær, når der skal laves backup af billeder og videoer på mobilen. Det er heller ikke så underligt, da tjenesten giver ubegrænset plads ganske gratis, så længe man benytter den indbyggede komprimering.

For en måneds tid siden kunne billeder taget med portræt eller dybdefunktion, redigeres i Google Fotos til Android. Den samme funktion er nu blevet rullet ud til iOS enheder.

Læs også: Snart kan du se fartkontroller og bilulykker i Google Maps

Anderledes effekt end Apples

Åbner man et billede taget med dybdefunktion i Google Fotos på en iPhone, så kan man, som før, trykke på midterste ikon i bunden af skærmen. Herefter dukker redigerings muligheder op, hvor man bl.a. kan vælge et filter, vælge format, ændre lys, farve og nu også dybde.

Google fotos dybde
Google Fotos på iPhone lader dig nu ændrer dybdeindstillinger i billeder. Foto: Mobilsiden.dk

Selve sløringen af baggrunden er anderledes end den man oplever i Apple egen redigering. Om det er bedre eller dårligere må de enkelte vurdere, men jeg er splittet. Til tider er det bedre, andre gange dårligere.

Lad baggrunden være sort/hvid i Google Fotos

En anden ny funktion til Google Fotos til iOS er “Farvepop”. Her kan man lade forgrunden forblive farvefyldt, mens baggrunden bliver sort/hvid. Det kan give nogle rigtig flotte resultater. 

Man aktiverer det ved at gå ind i redigering og vælge filteret “Farvepop”. Herefter kan du trykke forskellige steder på forgrunden for at opnå det bedste resultat.

Både dybderedigering og farvepop er rullet ud og klar til brug. Du skal muligvis hente nyeste udgave af Google Fotos.

iPhone google fotos bokeh
Farvepop funktionen i Google Fotos fra iPhone. Foto: Mobilsiden.dk

Læs også: Google Maps hjælper nu pendleren bedre på vej