Google Pixel 8 skal være bedst på Android-opdateringer

Google vil være de bedste til at levere softwareopdateringer blandt alle Android-producenter. Det skal den kommende Pixel 8-serie vise, siger nye rygter.

Google Pixel 8 skal være bedst på Android-opdateringer

Indtil videre er det Samsung, der leverer Android-softwareopdateringer i flest år. Det tyder dog på, at Google vil tage tronen fra Samsung og blive den bedste på opdateringerne.

Se også: Find laveste priser på smartphones

Pixel-telefoner skal have den længste levetid

Selvom Google selv har udviklet Android-softwaren på deres Pixel-telefoner, har de ikke haft en imponerende opdateringspolitik. Faktisk er det Samsung, der i Android-verdenen tilbyder den længste tid med softwareopdateringer, hvor der tilbydes 4 år med Android-opdateringer og 5 år med sikkerhedsopdateringer.

Til sammenligning får nyeste Pixel-telefoner fra Google, Pixel 7-serien, kun tre års Android-opdateringer. Selv smartphoneproducenter som Xiaomi og OnePlus giver fire års Android-opdateringer til udvalgte modeller.

Og så er der Apples iPhones, som ingen af Android-producenterne kan hamle op med, når det gælder softwareopdateringer. Apple har den store fordel, at de har den fulde kontrol over hardware og software, så det spiller optimalt sammen.

Apple introducerede iPhone XS i 2018 med iOS 12, som lidt senere i år vil modtage iOS 17. Det er der ingen Android-producenter, der lige nu kan præstere.

Det er netop noget i den stil, som Google forsøgte sig med i Pixel 7-serien, hvor de introducerede deres egen Tensor-chip. Det betød dog ikke softwareopdatetinger i længere tid.

Se også: Test af mobiltelefoner

Hvor lang tid vil Google opdatere Pixel 8?

Det kunne dog tyde på, at det kommer til at ændre sig nu, hvor Google har fået et bedre kendskab til deres egne chips og dermed bedre ved hvad de kan love at fremtidige softwareopdateringer.

Rygterne fortæller nemlig, at Google nu vil være bedst på Android-opdateringer, og derfor også vil overgå Samsung. De siger ikke noget om, hvor lang tid Google vil love softwareopdateringer, men man kunne forvente at det vil blive omkring de 5 år.

Pixel 8-serien lanceres senere i år

Tiden vil vise hvad Google har af spændende planer med Pixel-serien, hvor den seneste Pixel 7-serie har været ekstremt succesfuld for Google.

Google forventes til oktober at løfte sløret for Pixel 8 og Pixel 8 Pro, hvor vi sidder klar ved tasterne.

De bedste priser på Google Pixel 7 (Android) 128 GB

Opdateret 08/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
3.336,-
3.336,-
Inphone.dk
Mindstepris
3.400,-
3.400,-
Labtech Data
Mindstepris
3.680,-
3.680,-

Google Pixel 7 (Android) 128 GB udbydes af 11 udbydere. Du kan spare op til 2.831,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Google Pixel 7 (Android) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 11 webshops »